Vizualizaţi Pensiunea Master pe o hartă mai mare
Tip unitate de cazare: Pensiune
Clasificare: 3 stele
Pensiunea dispune de 8 camere, din care 2 camere duble si 6 camere matrimoniale. Camerele ofera confort sporit fiind dotate cu incalzire centrala, grup sanitar propriu, apa calda, TV-cablu, internet wireless.Pentru clientii pensiunii punem la dispozitie o bucatarie moderna dotata cu aragaz, frigider si tot ce aveti nevoie pentru prepararea si servirea mesei in conditii excelente. La parter exista un living cu o capacitate de 40 locuri la mese, dotat cu bar,TV-cablu, telefon, fax si internet.
Contacteaza prin telefonClick pentru a vizualiza numarul de telefon |
Facilitati ale unitatii
- » Receptie non-stop
- » Seif receptie
- » Camera de bagaje
- » Sali de conferinta si evenimente
- » Fax / copiator / imprimanta
- » Servicii de turism
- » Facilitati barbeque
- » Zona verde pentru relaxare
- » Spatiu curte exterioara
- » Centrala termica proprie
- » Inchiriere echipament de schi
- » Camera de Familie
Facilitati generale camere
- » Uscator de par camera / receptie
- » Baie cu dus
- » Televizor clasic
- » Balcon / Terasa
- » Birou
- » Dus cu hidromasaj
- » Garderoba / Dulap
Servicii internet
Internet wireless
- Receptie/lobby »
- Gratuit
- Camere »
- Gratuit
Servicii parcare hotel
- Locuri de parcare gratuite: Este posibila parcarea privata si nu necesita rezervare.
Politica de cazare
- Politica de cazare copii in camere cu adulti:Un copil cu varsta pana la 7 ani, cazat impreuna cu doi adulti, sta gratis daca nu se solicita pat suplimentar.
- Politica pentru paturi suplimentare camere:Intr-o camera dubla se poate introduce un singur pat suplimentar.
Orice pat suplimentar este furnizat la cerere si trebuie confirmat de pensiune inaintea rezervarii. - Politica pentru cazare animale de companie:Animalele de companie sunt acceptate, gratuit, la cerere.
- Check-in:intre orele 14:00 - 22:00
- Check-out:pana la ora 12:00
Politica privind fumatul
- » Camere disponibile pentru nefumatori
- » Zona speciala pentru fumat
Mentiuni generale privind rezervari & anulari
- Daca rezervarea este anulata sau modificata cu cel putin 2 zile inainte de ora sosirii, nu va fi perceput nici un comision.
Daca rezervarea este anulata sau modificata mai tarziu sau in caz de neprezentare, se va incasa contravaloarea primei nopti de cazare.
Rezervarea este posibila fara plata unei garantii anticipate.
Informatii generale unitate
- Distanta pana la cea mai apropiata gara de trenuri: 2,9 km pana la Gara Sinaia
- Numar de camere in total: 8
- Website oficial si sursa informatii din aceasta pagina: http://pensiunea-master.blogspot.ro
Modalitati de plata acceptate
- » Cash
Tema unitatii de cazare
- » Romantic
- » Design
- » Familie
- » Natura
- » Munte
Facilitati externe hotel
- » Restaurante & baruri in apropiere
- » Magazine in apropiere
- » Muzee in apropiere
- » Parcuri / natura in apropiere
- » Manastiri / Turism religios
- » Atractii turistice naturale
- » Partii pentru schi/sanie
Timp liber
- Obiective turistice
Manastirea Sinaia
Aceasta veritabila catedrala a Bucegilor, dateaza de la sfarsitul secolului al-XVII-lea , fiind prima constructie din spatiul actualei statiuni. Ctitorita de Spatarul Mihail Cantacuzino la intoarcerea sa de la Muntele Sinai, monumentul va primi acelasi nume, romanizat insa, devenind Manastirea Sinaia. Trecuta prin foc si sabie de-a lungul timpului, insa ramanand mereu in picioare, manastirea reprezinta astazi un veritabil muzeu de arta si spiritualitate romaneasca. Arhitectura de tip brancovenesc si pictura originala fac din acest monument ortodox un loc ideal pentru observarea vechii culturi romanesti. Manastirea Sinaia este scoica sub blazonul careia s-a slefuit Perla Carpatilor.
Ctitorul Manastirii este Spatarul Mihail Cantacuzino, din familia boierilor Cantacuzini. Acesta, insotit de familia sa, a efectuat un pelerinaj la locurile sfinte, lerusalim si Nazaret, ajungand pana la Muntele Sinai, unde a vizitat o veche manastire ortodoxa, cu hramul Sfanta Caterina, ce data din secolul al IV-lea. Intors in tara, si impresionat de ceea ce a vazut, s-a hotarat sa construiasca in muntii romanesti o manastire care sa poarte acelasi nume ca si muntele Sinai. In peregrinarile sale prin tara a poposit la sihastrii din zona actualei statiuni, si fermecat de frumusetea locurilor a decis ca aici va fi locul viitoarei manastiri. A pastrat chiar si numele Sinai, dar intr-o varianta romanizata, si anume Sinaia. Manastirea Sinaia este inchinata sfintei Fecioare Maria, si, ulterior, denumirea Sinaia s-a extins si asupra localitatii. Constructia manastirii a durat 5 ani, din 1690 pana in 1695. Scopul amplasarii in acest loc a manastirii era unul dublu: in primul rand trebuia sa fie o fortareata de aparare si de protectie pentru drumul comercial existent de-a lungul Vaii Prahovei, drum care facea legatura intre doua mari orase ale epocii, Bucuresti si Brasov, iar, in al doilea rand, de a asigura un adapost numerosilor pustnici existenti in muntii Bucegi. Initial, manastirea a fost construita pentru a adaposti 12 calugari, dupa exemplul lui lisus Hristos care a avut 12 Apostoli, insa. odata cu trecerea timpului, numarul calugarilor a crescut, fiind necesara construirea unei alte manastiri si a altor spatii de locuit. Noua constructie care poarta astazi numele de "Curtea Noua", a fost realizata intre anii 1843 si 1846, datorita eforturilor staretilor Ioasaf si Paisie. In timpul razboiului ruso-turc din 1736-1739, manastirea a fost parasita de calugari si argati de frica cotropitorilor.
Ultimul ramas. staretul Isidor. impreuna cu doi calugari a adunat toate odoarele bisericesti si argintaria din biserica pe care le-a pus in clopot si le-a ingropat, apoi au fugit in Transilvania. Armata austriaca a trecut muntii si a lasat 400 de soldati la manastire. Turcii, cu ajutorul iscoadelor au aflat si i-au atacat prin surprindere pe austrieci, omorandu-i pe marea majoritate, dand foc manastirii, si gaurindu-i zidurile cu tunurile in doua locuri. Aceasta a fost refacuta de catre Epitropia Spitalului Coltei. Biserica veche a fost construita in stil brancovenesc, arhitectura proprie Tarii Romanesti. Acest stil, de influenta baroca, are - ca o caracteristica importanta - coloanele sculptate si impodobite cu motive florale si vegetale, aceleasi ornamente pe care le regasim la ramele ferestrelor. Pentru turistii care vin sa viziteze "Perla Carpatilor", Manastirea ortodoxa Sinaia reprezinta unul dintre obiectivele cele mai importante care trebuie sa merite toata atentia. Manastirea Sinaia, veritabila catedrala a Bucegilor, situata intr-un cadru mirific, dateaza de la sfarsitul secolului al XVII-lea, si reprezinta cartea de identitate a orasului, fiind prima constructie din spatiul actualei statiuni.
Castelul Peles
Castelul Peles este o constructie de referinta nu numai pentru Sinaia, ci si pentru Romania.Piatra de temelie a fost pusa in ziua de 22 august 1875. Locul constructiei, respectiv suprafata din Valea Pelesului fusese cumparat de domnitorul Carol I (1866-1881) si Rege intre anii 1881-1914.
In acelasi timp se ridica si alte constructii anexa ale castelului cum ar fi: Corpul de Garda, Economatul, Casa de Vanatoare Foisor, Grajdurile, Uzina Electrica. Ceva mai tarziu, se va construi Vila "Sipot", ce va fi pentru un timp locul de lucru al arhitectului Karel Liman, la indicatiile caruia se va desfasura constructia Castelului Pelisor, precum si Vila Regelui Ferdinand, de la Stana Regala (actuala Poiana Stanii). Pana la terminarea, in anul 1883, a Castelului Peles, Regele Carol I si Regina Elisabeta, au locuit la Foisor, constructie terminata mult mai repede. In ceea ce priveste Castelul Pelisor,acesta a fost inceput in anul 1889 si terminat in anul 1903, si era destinat viitorului Rege Ferdinand si Reginei Maria. Totusi, pana la finisarea Pelisorului, si acestia au locuit la Foisor. Chiar si Carol al II- lea a locuit acolo, in perioada 1930-1940, atata timp cat a fost Regele Romaniei, exceptand anii 1932 si 1933, cand casa de vanatoare a fost mistuita de un incendiu. In urma dispozitiilor sale, pe locul aceleia, s-a ridicat actualul Castel Foisor. Castelul Peles are circa 170 de incaperi, spre deosebire de Pelisor care are doar 70. Demn de mentionat este faptul ca Pelesul a fost primul castel electrificat in intregime din Europa. Acest lucru a fost posibil intrucat electricitatea era fumizata de Uzina Electrica proprie, de pe malul paraului Peles. Mai trebuie stiut si ca Pelesul adaposteste una dintre cele mai importante si mai valoroase colectii de tablouri din Europa, in numar de aproximativ 2000 de piese.
Parcul "Dimitrie Ghica"
Parcul "Dimitrie Ghica" din Sinaia, a fost infiintat in anul 1881 iar amenajarea s-a facut sub indrumarea arhitectului peisagist elvetian, Eder. Acesta adaposteste mai multi arbori seculari, iar in interiorul sau se desfasoara, pe o scena amenajata, festivalurile din Sinaia.
Se mai pot admira, pe marginea aleilor ce strabat parcul, busturile unor personalitati care au locuit sau doar au vizitat orasul Sinaia, ca, de exemplu: Mihai Eminescu si lon Creanga, Nicolae Balcescu precum si Dimitrie Ghica. Acesta, a fost un apropiat al Domnitorului devenit ulterior Rege, Carol I. Chiar la intrarea in parc se mai afla si bustul actorului lon (lancu) Brezeanu, Cetatean de Onoare al orasului Sinaia, si dupa cum se mentioneaza, si "cetatean" al lui Caragiale. A trait intre anii 1869-1940.
- 1 reviews of Pension Master in Sinaia
Informatiile existente in aceasta pagina au fost introduse / gestionate de unitatea de cazare in cauza, de catre agentii de turism partenere SAU au fost introduse de catre TravelBank.ro, in scopul informarii generale a potentialilor clienti, folosind continut din surse publice, in principal site-ul web al unitatii de cazare. TravelBank.ro nu raspunde pentru corectitudinea integrala a informatiilor, insa se va stradui sa ofere informatii corecte.
In cazul in care in aceasta pagina exista oferte de pret si puteti efectua rezervari online:
www.TravelBank.ro foloseste datele dumneavoastra doar pentru a le transmite hotelului, doar pentru rezervare. Totul este sigur, intimitatea dumneavoastra este protejata, nicio informatie nu va fi furnizata decat hotelului, in scopul rezervarii. NU exista taxe de rezervare. Rezervarea ajunge DIRECT la unitatea de cazare, TravelBank.ro nu intermediaza rezervarea sau plata, ci ofera doar suportul, canalul de legatura intre dumneavoastra (client) si unitatea de cazare
In cazul in care in aceasta pagina nu exista oferte de pret si nu puteti efectua rezervari online, va invitam sa utilizati numarul de telefon al unitatii de cazare (il gasiti mai sus).