Tecadra Hotel

Str. Erou Iancu Nicolae, nr.67A, Pipera, Voluntari - Ilfov, Bucuresti, Romania

Apreciat de 3 calatori

Vizualizaţi Hotel Tecadra Hotel pe o hartă mai mare

Tip unitate de cazare: Hotel

Clasificare: 4 stele4 stele

Cu o arhitectura distincta, intr-un cadru intim, la Tecadra poti alege una din cele 30 de camere spatioase, cu wi-fi gratuit. Iar meniul Restaurantului TECADRA cu o capacitate de 60 de locuri si spatiu de joaca pentru copii merita incercat.

Situat la numai 15 minute de aeroportul Otopeni si 10 minute de Aeroportul Baneasa, in linistita zona rezidentiala Baneasa-Pipera, din partea de Nord a Bucurestiului, Hotel Tecadra, chiar si numai prin pozitionarea sa, este o alegere minunata pentru sejurul tau, fie ca vii in scop de afaceri fie ca esti doar in trecere.

Cat de mult pretuiesti timpul tau? Mai mult ca sigur alegand Tecadra vei avea mai mult timp pentru tine, pentru ca Tecadra e aproape de locurile unde tu ai intalniri de afaceri, adica Romexpo, North Gate Business Center sau Business Technology Park. Suntem in acelasi timp aproape de Baneasa Shopping City, Ikea si Jolie Ville, unde poti sa-ti completezi lista de cumparaturi.

Si sa nu uitam si de Padurea Baneasa si Gradina Zoologica, imprejurimile in care inca poti savura natura din Bucuresti. Daca vrei sa ajungi in centrul capitalei, nimic mai simplu. Poti lua un taxi sau un mijloc de transport si vei ajunge repede, nu sunt mai mult de 10 km.

Contacteaza prin telefon

Click pentru a vizualiza numarul de telefon

Data sosire:

Data plecare: