Vizualizaţi PRINCE pe o hartă mai mare
Tip unitate de cazare: Hotel
Clasificare: 2 stele
Hotelul dispune de 8 camere cu două paturi si 9 camere cu pat dublu precum si de două apartamente pretentious amenajate. Fiecare cameră are minibar, linie telefonică internatională, TV cablu. Clientii cazati sunt serviti cu micul dejun, inclus în pretul camerei.
Restaurantul de clasa I al hotelului conferă o atmosferă intimă clientilor, sunt servite peste 98 specialităti culinare nationale si internatioanale. Restaurantul isi asteaptă clientii cu program non-stop.
Autoturismele clientilor pot fi parcate în parcarea îngrădită si pazită a hotelului.
Contacteaza prin telefonClick pentru a vizualiza numarul de telefon |
Facilitati ale unitatii
- » Receptie non-stop
- » Restaurant in hotel
- » Sali de conferinta si evenimente
- » Fax / copiator / imprimanta
- » Tururi oras/regiune
- » Servicii de turism
- » Centrala termina proprie
Facilitati generale camere
- » Aer conditionat
- » Baie cu dus
- » Televizor clasic
- » Minibar
- » Telefon
Servicii internet
Internet wireless
- Receptie/lobby »
- Gratuit
- Camere »
- Gratuit
Servicii parcare hotel
- Locuri de parcare gratuite: Este posibila parcarea privata gratuit la proprietate si nu necesita rezervare.
Politica privind fumatul
- » Zona speciala pentru fumat
Informatii generale unitate
- An constructie: 1996
- Distanta pana la cea mai apropiata gara de trenuri: 1,5 km pana la Gara Miercurea Ciuc
- Numar de camere in total: 17 camere; 2 apartamente
- Website oficial si sursa informatii din aceasta pagina: http://www.princehotel.ro
Modalitati de plata acceptate
- » Cash
- » Carduri Visa
- » Carduri MasterCard
Tema unitatii de cazare
- » Business
- » Prieteni
- » Familie
- » Relaxare
- » Centrul orasului
Facilitati externe hotel
- » Magazine in apropiere
- » Parcuri / natura in apropiere
- » Manastiri / Turism religios
- » Atractii naturale
Timp liber
- Sumuleu, vizitarea mănăstirii
De la 1567 sumuleu este locul pelerinajului a cărui centru este statuia Sfintei Fecioara Maria îmbrăcată de Soare.Pelerinajul de Rusalii de la Sumuleu Ciuc este cea mai mare sărbătoare a secuimii. O multime de secui, ceangăi si credinciosi din toate colturile lumii se adună aici anual. Cea mai importantă festivitate a pelerinajului este în sâmbăta Rusaliilor, când la ora 13 se tine slujba pe pajistea pasului lat, aflat deasupra bisericii, între dealul Sumuleu-Mic, cunoscut si pe numele de Muntele lui Isus, si muntele Sumuleu-Mare, acoperit cu păduri, înalt de 1035 m. Anual mai multe sute de mii de oameni participă la această procesiune religioasă, canalul Duna TV de obicei transmite slujba în direct.
Băile Tusnad - 85 km
Este o feerie cu renume national si international, singurul oras din depresiunea Ciucului de Jos. Este renumit pentru băile sale curative si izvoarele sale de apă minerală. Se pot organiza numeroase excursii la Sólyomkő, la cheile Băilor Tusnad, la Vártető din Tusnad, la lacul Sfânta Ana. Lacul Sfânta Ana - 100 km Lacul Sfânta Ana este singurul lac de întindere mare din Europa, format în craterul unui vulcan, rămas întreg. Este o priveliste extraordinară, fiind înconjurată de brazi. Are o formă aproape perfectă de cerc, apa este dulce, foarte limpede. Se află la o altitudine de 950 metri. Este cea mai vizitată atractie turistică din Transilvania, astăzi zonă ocrotită.
Lacul Rosu - Cheile Bicazului
Lacul este unul dintre cele mai frumoase din tară, o raritate naturală a Tinutului Secuiesc, care este datorită resturilor de pădure din fundul apei. Lacul s-a format în 1837: din partea de est fărâmituri de argilă, de pe stânca Gyilkoskő au căzut în pârâul Bicaz care astfel s-a baricadat. Potrivit traditiei în timpul catastrofei s-au aflat ciobani pe stâncă, prăbusirea muntelui le-a împins în apă - de aici provine denumirea lacului: Rosu - însemnând sânge. O altă traditie spune că într-o iarnă gheata s-a surpat sub trecători, si ei s-au înecat în apă împreună cu animalele lor.
Cheile Bicazului este cel mai mare cheie din Europa de Est. Plimbând aici vedem stânci înalti de 200-300 m deasupra noastră, si în valea strâmtă, lângă drum curge pârâul Bicaz care are o clină de 200 de metri până la iesirea din chei. Este un adevărat paradis a alpinistilor, imaginea peretilor de sticlă verticale este o amintire de neuitat.
Praid, Sovata
O localitate tipică de la picioarele muntilor, este renumită pentru salina sa. Vizitatorii, bolnavii de astm sunt transportati în salină cu autobuz. Aici functionează o bază de tratament pentru astm. O altă atractiune a localitătii este strandul mezotermal cu apă sărată care este alimentată dintr-o fântână de 2200 m, si apa de 46 grade C ajunge cu cădere liberă pe teritoriul strandului, zilnic într-o cantitate de 46000 litri. Sovata este un oras turistic de renume europeană. Cea mai mare comoară este Lacul Urs, situat într-o vale, fiind cel mai mare lac cu apă caldă din tară. Are forma de piele de urs întinsă, probabil numele provine de la această formă. Apa este foarte sărată, cantitatea de sare din lac este estimată la 66 mii de tone. Temperatura este interesantă, este tot mai caldă în adâncimi: la o adâncime de 0,5 m sunt 31,8 grade C, dar la 1,5 m sunt 66,5 grade C. Valea care adăposteste acest lac este ferită de vânt, deschisă la sud, cu multă soare, aer curat, fără praf, astfel turistii au odihnă netulburată.
Informatiile existente in aceasta pagina au fost introduse / gestionate de unitatea de cazare in cauza, de catre agentii de turism partenere SAU au fost introduse de catre TravelBank.ro, in scopul informarii generale a potentialilor clienti, folosind continut din surse publice, in principal site-ul web al unitatii de cazare. TravelBank.ro nu raspunde pentru corectitudinea integrala a informatiilor, insa se va stradui sa ofere informatii corecte.
In cazul in care in aceasta pagina exista oferte de pret si puteti efectua rezervari online:
www.TravelBank.ro foloseste datele dumneavoastra doar pentru a le transmite hotelului, doar pentru rezervare. Totul este sigur, intimitatea dumneavoastra este protejata, nicio informatie nu va fi furnizata decat hotelului, in scopul rezervarii. NU exista taxe de rezervare. Rezervarea ajunge DIRECT la unitatea de cazare, TravelBank.ro nu intermediaza rezervarea sau plata, ci ofera doar suportul, canalul de legatura intre dumneavoastra (client) si unitatea de cazare
In cazul in care in aceasta pagina nu exista oferte de pret si nu puteti efectua rezervari online, va invitam sa utilizati numarul de telefon al unitatii de cazare (il gasiti mai sus).