Comentarii utilizatori

Hello Hotels Bucuresti

Calea Grivitei nr. 143, Bucuresti, Sector 1, Romania


Nota medie:

9.4

Nota obtinuta in urma a 4 voturi

Madalina
Madalina
Bucuresti
25.01.2013
Este un hotel elegant si curat desi este clasificat la 2 stele; personalul este atent si a raspuns promt solicitarilor noastre. Au internet wirless si functioneaza foarte bine. De apreciat este si sistemul de acces pe baza de cartela pe care dealtfel, l-am intalnit la hoteluri clasificate superios.

Spatiul la toaleta este cam mic si nu foarte intim, asta pentru ca usa cabinei este din sticla, iar partea de jos a acesteia e kiar transparenta.
9.5
FlOrYn
FlOrYn
Bucuresti
25.01.2013
Hotelul este pozitionat foarte bine, la doar 1 min de gura de metrou Gara de Nord; este foarte sigur, accesul in incaperi cat si utilizarea liftului realizandu-se pe baza de cartela. Camerele sunt destul de spatioase si bine dotate, facilitatile acesteia fiind la indemana. Personalul hotelului este foarte amabil, oferindu-ne toate informatiile si serviciile pe care le-am solicitat.

Camerele situate pe partea din spatele hotelului ofera o panorama nu prea placuta catre parcare si catre cartierul din apropierea acestuia.
9.3
Rona
Rona
Cluj-Napoca
13.10.2011
Este o alegere foarte buna pentru a nu cheltui multi bani, dar pentru a beneficia de cazare foarte confortabila. Locatie foarte buna, servicii bune, design placut... nu ai zice ca are 2 stele.

Singura parte mai enervanta este legata de toaleta, care este intr-un spatiu separat, dar direct in camera. Ar fi fost bine sa existe o usa intreaga si opaca, pentru mai multa intimitate (acum spatiul este separat, dar nu total).
9
Razvan
Razvan
Constanta, Romania
22.09.2011
Este foarte bine amplasat, aproape de Gara de Nord (dar cat sa nu te deranjeze zgomotul) si aproape de centru (mergi pe jos, ajungi imediat). Conceptul este foarte interesant, camerele arata foarte bine, au televizor LCD si aer conditionat, acces pe baza de cartela... Dusul si chiuveta nu sunt integrate intr-o baie amandoua, ci sunt separate, dar tot in camera, evident. Foarte interesant, am mai vazut asta doar la un design hotel din Austria. Receptie non-stop, cafenea - cofetarie la parter... foarte ieftin si totusi nu prea simti ca nu are 3 stele, am stat in Bucuresti la hoteluri de 3 stele care cu siguranta erau sub standardul Hello. Am stat aici si pe timp de vara, si pe timp de iarna, temperatura este OK oricand.

Nu am nicio nemultumire. Poate ar putea oferi wireless si in camera (acum exista la receptie, iar in camera se poate accesa internetul prin cablu - dar am primit cablu gratuit de la receptie, ceea ce este super).
9.8