Golden Tulip Ana Tower

Str. Scoala de Inot nr. 2, Sibiu, Romania

Apreciat de 3 calatori

Vizualizaţi Hotel Golden Tulip Ana Tower Sibiu **** pe o hartă mai mare

Tip unitate de cazare: Hotel

Clasificare: 4 stele4 stele

Situat în inima Sibiului, hotelul Golden Tulip Ana Tower Sibiu oferă confort şi servicii la cele mai inalte standarde, într-unul dintre cele mai frumoase şi animate oraşe ale Europei. Hotelul Golden Tulip Ana Tower Sibiu vă aşteaptă cu 81 de camere în stil avangardist, cu un restaurant panoramic de lux, săli de conferinţă şi centru wellness.

Fie că trebuie să călătoriţi în interes de afaceri sau personal la Sibiu, organizaţi întâlniri oficiale sau vreti doar să trăiţi experienţa unui hotel Golden Tulip, echipa noastră vă stă la dispoziţie la Sibiu cu un hotel aparte, unde profesionalismul şi dedicaţia noastră sunt garanţia unei şederi plăcute.

Hotelul Golden Tulip Ana Tower Sibiu a fost conceput să implementeze o noua filozofie a turismului.

Pornind de la un mic dejun bogat, fără de care nu puteţi începe ziua, sau de la o prezentare de produs care se termină cu un pahar din cel mai parfumat vin ciocnit cu noii parteneri de afaceri, până la o cina încantătoare alături de cei dragi în restaurantul nostru panoramic, detaliile sunt mereu în atenţia echipei hotelului Golden Tulip Ana Tower Sibiu.

Contacteaza prin telefon

Click pentru a vizualiza numarul de telefon

Data sosire:

Data plecare: