Arcadia Hotel ****

B-dul Mamaia Nord Nr.77, Mamaia - Constanta, Romania

Apreciat de 2 calatori

Vizualizaţi Arcadia Hotel - Marina Regia Residence pe o hartă mai mare

Tip unitate de cazare: Hotel

Clasificare: 4 stele4 stele

Arcadia Hotel 4* reprezinta un concept unic de boutique hotel si impresioneaza prin luxosul design interior. Hotelul va pune la dispozitie cazare in camere elegante si apartamente pe teme. Veti aprecia elementele speciale si serviciile impecabile care se combina armonios pentru a va oferi sejurul perfect.


Toate camerele si apartamentele sunt dotate cu mobila executata la comanda, parchet din lemn masiv, lenjerie de lux, bai placate cu piatra naturala, televizoare LCD si televiziune satelit, precum si balcoane (pentru o parte din camere).


Toti oaspetii nostri beneficiaza de Wi-Fi gratuit in intreaga incinta a hotelului.

Toate camerele in Arcadia Hotel 4* au fost concepute cu mult suflet si create din materiale de cea mai inalta calitate pentru a va oferi un confort inimitabil si o sedere de neuitat.


Duble Deluxe
Spatioase si confortabile, camerele noastre duble deluxe sunt ideale pentru cupluri si beneficiaza de elemente luxoase si moderne de design. Camerele duble deluxe beneficiaza de o logie generoasa.


Duble Deluxe Family
Ideale pentru familii, aceste camere combina un spatiu extravagant cu design interior modern si mobilier luxos. Dubla deluxe de familie este dotata cu un pat matrimonial si un fotoliu extensibila pentru un copil pana in 14 ani.


Duble Standard
Design-ul modern pe tema nautica si mobilierul luxos fac aceste camere alegerea ideala pentru un sejur pe litoralul romanesc.


Teen
Camerele noastre teen sunt potrivite pentru oaspetii care calatoresc cu copii mai mari sau adolescenti, care in mod sigur vor aprecia acest modern spatiu propriu.

Contacteaza prin telefon

Click pentru a vizualiza numarul de telefon

Data sosire:

Data plecare:

Trebuie sa fiti utilizator inregistrat pentru a putea beneficia de toate facilitatile TravelBank. Va rugam sa folositi formularul de mai jos pentru a va autentifica sau pentru a constitui un cont nou, gratuit