Revelion 2013 in Bucuresti, Calea Victoriei

Publicat la data de: 05-10-2012

Ultima editare in data de: 05-10-2012

Revelion 2013 in Bucuresti, Calea Victoriei Cina festiva 760 ron/ persoana, daca optati pentru Concerto
450 ron/ persoana daca optati pentru Balkan Bistro

Pachet noaptea de Revelion

-Camera dubla deluxe: 1900 ron/ 2 pers, cazare si cina festiva
-Camera single: 1090 ron/ pers, cazare si cina festiva


*toate tarifele includ TVA si taxa locala
**pentru tarifele achitate pana la data de 30.11.2012 se aplica o reducere de 10%
***copiii pana l 7 ani au gratuitate (maxim 2 copii in camera cu parintii), cei intre 7 si 14 ani  platesc 50% din tarif iar copiii de peste 14 ani platesc tariful integral.

Pentru pachetele achitate pana la data de 30 noiembrie beneficiati de o reducere de 10%
http://revelion-la.continentalhotels.ro/
 
CINA FESTIVA
Welcome cocktails
White Russian, Manhattan, Mexican, French Connection
*****
Open Bar
Whisky Johnnie Walker Red Label
Vodca Smirnoff Red (Rusia)
Lichior Baileys (Irlanda)
Cognac Courvoisier VS (Franta)
Martini Bianco e Rosso
Campari
Gin Bombay Sapphire (UK)
Unicum (Ungaria)
Sucuri acidulate si neacildulate
*****
Vinuri
Spumant – Proseco Cuvee Di Boj, DOC
Alb - Feteasca Regala 2007, Domeniul Agricola Stirbey
Rosu – Merlot 2007, Prestige, Domeniul Coroanei – Segarcea
Rose – Busuioaca de Bohotin 2011, DOMENII - Cotnari
*****
Selectie de amuse bouche – Pass arround service
Blinii cu caviar, Sushi cu crevete, Tartaletă cu parfait de foie gras,
Canapé cu roastbeef şi hrean, Tartină Caprese cu sos pesto
*****
Rainbow Antipasto
Rulouri din prosciutto crudo, umplute cu brânză fină de capră, însoţite de salate proaspete şi crocante, aromate cu emulsie de sirop balsamic
*****
Supă englezeasca de raci servită cu caviar roşu
*****
Cafea sau Ceai
*****
Halibut Norvegian, acompaniat de vol au vent cu fructe de mare, baby legume şi sos de şofran cu chives
*****
Sorbeto de rhubarbă
*****
Tournedos de vită, acompaniat de piept de raţă pregatit în Savoy, cartofi Rosti, ragout de ciuperci de pădure şi sos de rozmarin
*****
Desert « All Around The World »
*****
Cafea sau ceai
*****
Platou cu brânzeturi franţuzeşti, asortate cu fructe proaspete şi uscate

Tango Argentinian

Publicat la data de: 23-05-2012

Tango Argentinian  
Tariful include:
Light dinner buffet
Show de tango, sustinut de Fabrica de Tango

Lectie de dans gratuita in data de 21 iunie – durata 1h
Va avea loc de la 19:30 la 20:30


http://continentalhotels.ro/Grand-Hotel-Continental-Bucuresti/offer/tango-argentinian/
Pentru rezervari si mai multe informatii:
formular contact/ +40 372 010 300/ info@grandhotelcontinental.ro

Tapas y Vinos

Publicat la data de: 14-05-2012

Ultima editare in data de: 14-05-2012

Tapas y Vinos Tapas y Vinos
17 Mai incepand cu ora 20:00

 http://continentalhotels.ro/Grand-Hotel-Continental-Bucuresti/offer/tapas-y-vinos/


Standing buffet cu Tapas
Sangria
Muzica iberica
Degustare de vinuri spaniole
70 LEI / persoana

 
            
           

 
 
 

http://continentalhotels.ro/Grand-Hotel-Continental-Bucuresti/offer/tapas-y-vinos/
Pentru rezervari si in informatii suplimentare:
  +40 372 010 300;
info@grandhotelcontinental.ro
 

Evenimentul gastronomic al anului

Publicat la data de: 20-04-2012

Ultima editare in data de: 20-04-2012

Evenimentul gastronomic al anului Mount Athos Area Gourmet constituie pentru regiunea Athos evenimentul gastronomic al anului!
Va invitam la o formidabila festivitate gastronomica, la umbra sacrului Athos, în golful Sfantului Munte, la poalele muntelui lui Aristotel, in golful Strymonikos, in golful din Ierissos, la poalele lui Holomontas, pentru a mirosi si a gusta produsele noastre.
Contact: +40 372 010 300; info@grandhotelcontinental.ro
 
http://continentalhotels.ro/Grand-Hotel-Continental-Bucuresti/offer/mount-athos-gourmet/


99 lei / persoana
Mount Athos Area Gourmet, Grand Hotel Continental si Calugarul Epifanie Mylopotaminos
va invita la o cina cum numai la Sfantul Munte se prepara!

Vineri 4 Μai 2012, ora 7 PM
Va vom delecta cu celebrele retete ale calugarului Epifanie Mylopotaminos,
care va va insoti la cina si va gati pentru dvs:
Supa de caracatita
Salata cu crithmum maritimum din golful Sfantului Munte
Zargan cu dovlecei
Halva din gris cu fructe din padurea lui Aristotel

 
Parintele calugar va aduce în dar pentru dvs vin biologic Mylopotamos si vin pentru desert
Nama Mylopotamos de la vitele de vie din Sfantul Munte!
Participand, puteti castiga un pachet turistic pentru 2 persoane la Muntele Athos oferit de
Mount Athos Area Gourmet!

BRD Nastase Tiriac Trophy

Publicat la data de: 20-03-2012

Ultima editare in data de: 20-03-2012

BRD Nastase Tiriac Trophy Am pregatiti o oferta speciala pentru acest eveniment - REZERVA ACUM!!!

Intre 21 si 29 aprilie, BRD Nastase Tiriac Trophy deschide portile Arenelor BNR din Bucuresti si te invita sa participi la spectacolul grandios al tenisului mondial.
La Arenele BNR poti savura regalul de tenis alaturi de prieteni si familie intr-o atmosfera relaxanta, in care meciurile sunt disputate in aer liber.
In pauzele dintre meciuri te poti bucura de optiunile variate din „Tennis Village”: spatii de distractie, cafenele si evenimente dedicate.
Grand Hotel Continental
Facebook
 

Valentine`s Day in Bucuresti

Publicat la data de: 07-02-2012

Ultima editare in data de: 07-02-2012

Valentine`s Day in Bucuresti
Grand Hotel Continental iti propune sa intri alaturi de noi in Jocul Iubirii de Ziua Indragostitilor, pe 14 februarie! Indiferent in ce colt de tara te afli, trebuie sa sarbatoresti iubirea. Noi am pregatit oferte deosebite, special concepute pentru cuplurile de indragostiti, in hotelurile Continental din Arad, Oradea, Sibiu, Drobeta-Turnu Severin, Suceava, Targu Mures si chiar si la Grand Hotel Continental din Bucuresti.
Poti opta pentru una dintre cele doua propuneri Continental Hotels:
-         Cina Romantica in seara de 14 Februarie intr-un cadru intim, cu sampanie si meniu apetisant, acompaniate in surdina de melodii de dragoste.
-         Pachet Valentine’s - ce cuprinde cazare in camera dubla, cu mic dejun romantic, sampanie, fructe, flori si ciocolata, la care se adauga si cina speciala in seara de 14 februarie.
Pentru ca intotdeauana ne gandim la bugetul tau, ofertele noastre pornesc de la tariful de 110 lei/cuplu la hotelurile de 3 stele (Drobeta Turnu Severin, Suceava, Targu Mures), 140 lei/cuplu la hotelurile de 4 stele (Arad, Sibiu, Oradea) si 290 lei/cuplu la Grand Hotel Continental in Bucuresti.
Daca doresti sa afli informatii complete despre pachetele special create pentru Valentine’s Day, conditii de rezervare si meniu, viziteaza site-ul oficial www.continentalhotels.ro precum si pagina de Facebook https://www.facebook.com/GrandHotelContinental
Despre Continental Hotels
Grand Hotel Continental face parte din lanţul Continental Hotels înfiinţat în anul 1991, fiind dedicat încă de la început furnizării unor servicii hoteliere pe segmentul turismului de afaceri.
În prezent Continental Hotels deţine
●  peste 1860 de camere în 14 hoteluri:
Ø       1 hotel Grand Hotel Continental ***** (Bucureşti)
Ø       3 hoteluri Continental Forum **** (Arad, Oradea, Sibiu)
Ø       4 hoteluri Continental *** (Tg. Mureş, Drobeta, Suceva)
Ø       1 hotel Hello Hotels ** (Bucureşti)
Ø       4 hoteluri Ibis*** (sub contract de management cu Accor – Bucureşti, Constanţa şi
Sibiu)
●  13 restaurante , 19 cafenele si baruri
● 54 de săli de conferinţă, 4 zone SPA
Detalii si informaţii suplimentare Mihaela Staicu (mihaela.staicu@continentalhotels.ro, 0728 666 048)

Continental Hotels – incheie caravana aniversării celor 20 de ani de existenţă

Publicat la data de: 15-12-2011


Campania 20 de ani de excelenţa susţinută pe tot parcursul anului 2011, se incheie pe data de 15.12.2011 la Grand Hotel Continental. Astăzi Continental Hotels a marcat evenimentul prin organizarea unei conferinţe de presă la care Dl Preşedinte Radu Enache a prezentat lanţul hotelier pe care îl conduce de 20 de ani şi a răspuns la intrebările jurnaliştilor.
Continental Hotels a platit 68 milioane de Euro in taxe către stat în cei 20 de ani, ceea ce este semnificativ pentru o companie corectă si de succes in Romania.
În 2011, cifra de afaceri este de 21-22 milioane Euro iar gradul de ocupare al întregului lanţ hotelier de aproximativ 50.8%
În ceea ce priveşte strategia si planurile de viitor, acestea vor fi dezvăluite în prima parte a anului 2012.  Există o multitudine de proiecte de investiţii pentru care avem documentaţia corespunzătoare si aşteptăm autorizaţiile de construcţie dar care vor fi materializate in funcţie de evoluţia macroeconomică şi de predictibilitatea funcţionării întregului sistem politico-administrativ.  Atâta timp cât bugetul guvernului este înca de austeritate şi investiţia străina directă în Romania a scăzut cu 40%  iar evoluţia Euro este impredictibilă, nu sunt prea multe ipoteze pe baza cărora o companie să investeasca. Dl Radu Enache menţionează că pentru Continental Hotels nu sunt probleme de finanţare, ci doar de o necunoscută a evoluţiei economice, a fiscalitatii la nivelul anului 2012 precum şi a incertitudinilor legate de evoluţia României în contextul economiei europene. Dl Radu Enache declară că este pentru prima dată în 20 de ani când nu ştie la ce elemente de bază să se raporteze în definirea bugetului pentru anul 2012. Totuşi a luat in calcul un curs Euro de 4.32-4.34 lei/ Euro si crede mai degrabă că va fi o stagnare a evoluţiei întregii activităţi economice.
Referitor la realizările pe anul 2011, Continental Hotels şi-a îndeplinit obiectivul bugetat, înregistrând o creştere de circa 4% a veniturilor in lei.
Se scoate in evidenţa succesul hotelului Hello de 2 stele din Bucureşti, cu un grad de ocupare în 2011 de 78%  datorat unui raport corect calitate- preţ, ceea ce l-a determinat să reconsidere pieţele pe care se vor construi următoarele Hello Hotels. Cu sigurantă următorul Hello va fi tot in Bucureşti.
In calitate de Presedinte FIHR, dl Radu Enache declară că obiectivul principal de la preluarea preşedenţiei  Federaţiei  a fost de recăştigare a  încrederii în Asociaţie şi atragerii de cât mai mulţi membri,  obiectiv realizat astfel incăt FIHR a acumultat pâna in prezent reprezentarea a peste 11.500 camere si acest număr va creşte. In ianuarie 2012 cu ocazia Adunarii Generale a FIHR, se va stabili strategia Federaţiei, in sensul stabilirii acţiunilor concrete pe care dorim sa le realizăm în 2012.
Dl Radu Enache a declarat că în această conferinţă nu vrea să aducă hit-uri şi să puncteze succesul unei companii româneşti pe o piaţă turistică dificilă ci mai degrabă să aprecieze meritul unei echipe de 850 oameni care au reuşit să menţină succesul acestui brand românesc.

Seratele muzicale, importate din Bucureştiul interbelic

Publicat la data de: 20-10-2011

Ultima editare in data de: 20-10-2011

Capitala a regăsit un obicei uitat. Serile speciale concentrate pe un anumit tip de muzică, care sunt din nou organizate, fac parte dintr-un proiect de recuperare a Micului Paris muzical.
Vă (mai) place Brahms? Primul impuls al răspunsului colectiv ar fi "nu", deoarece ce fel de impact ar mai putea avea muzica lui Brahms în zilele noastre? Desigur, cei care îl apreciază nu numai pe Brahms, ci şi pe Mozart, pe Rahmaninov, pe Enescu, constituie un segment important.
Dar se pot "bate" fanii muzicii clasice cu fanii manelelor? "Nu. Deja facem o comparaţie şi nu este cazul. În străinătate există o educaţie a muzicii clasice, există o educaţie a café concert-ului. Noi am avut această educaţie în perioada interbelică, iar acum trebuie să o recuperăm", spune maestrul violonist Ion Ivanovici, care, de la începutul lunii septembrie, participă la un proiect de recuperare a Micului Paris muzical.
"Serate muzicale la Grand Hotel Continental. De ce? Am reluat întrucâtva o bună tradiţie a Bucureştiului. Între războaie, Capitala răsuna de muzică. «Dă-i rusului votcă, francezului - cafea şi ziare şi românului - muzică şi mâncare!», aşa se spunea pe atunci. Erau vremuri în care muzica răsuna atât în locurile elegante ale Bucureştiului, cât şi în saloanele mondene ale marilor doamne, care dădeau serate muzicale", spune Dorin Ioniţă, director Lanto Communication şi organizatorul seratelor.

Clasici, romantici, moderni

Muzică clasică, jazz clasic, prelucrări folclorice din bijuteriile muzicale ale lumii, seri de jazz ori seri speciale-pe o anumită temă muzicală. Un "mix" care încearcă să îmbine tradiţia cu modernismul. Seară de seară, începând de la ora 19.30 şi până cel târziu la ora 22.00. Aceste serate muzicale au început în septembrie şi vor ţine "atât cât se va putea şi cât va exista un public, chiar dacă restrâns, dar măcar dornic să aprecieze aşa ceva", adaugă Sanda Almăşan, manager general al Grand Hotel Continental şi iniţiatoarea acestui proiect.

"Pe vremuri, Cella Delavrancea organiza astfel de serate muzicale. Se serveau tot felul de prăjiturele, se bea o cafea, se discuta. La început cântau tinere speranţe muzicale, apoi urma un recital al unui artist deja afirmat".
Urmând oarecum modelul Cellei, la seratele de faţă cântă tineri de la Conservator, dar şi "categoria grea", precum maestrul violonist Ion Ivanovici. A cântat la Filarmonica din Craiova, a fost dirijor la Ansamblul Ciocârlia şi la Ansamblul Armatei, a cântat pe tot globul.

Repertoriul lui în cadrul seratelor cuprinde Grieg, Mozart, Enescu, Boulanger, de fapt este vast: "Clasici, romantici, moderni. Îmi dau seama că muzica bună trebuie adusă în forma perfectă şi în marile restaurante".

"În prima seară am ales un repertoriu variat, neştiind exact ce public vom avea. Şi am abordat de la transcripţii clasice într-o manieră pentru pian şi vioară, până la melodii româneşti din Bucureştiul interbelic tot aşa făcute pentru a fi cântate în duo pian şi vioară, Apoi ceva muzică americană, jazz, chiar şi muzică de film! Am încercat să le îmbinăm, tocmai în ideea de a vedea ce se potriveşte mai bine şi cum reacţionează publicul. Am avut o surpriză plăcută, chiar foarte plăcută, când am văzut că lumea a reacţionat la fel de bine la toate genurile muzicale abordate", a explicat Răileanu.

"Agăţarea" publicului

Au ales piese cunoscute şi extrem de plăcute. Practic, au ştiut cu ce să agaţe publicul zilelor noastre? "Da, este şi aceasta o tehnică!", se amuză Alexandru Răileanu.

"Publicul este mixt, am primit şi cereri şi în unele seri a fost nevoie să prelungim programele pentru că publicul rămăsese şi aştepta".

Cristina Paşa consideră că "este un experiment frumos, iar acustica aici este deosebită". Ea are în repertoriu şi Brahms – despre care crede că în aceste vremuri mai are o şansă! " La început, el cânta în restaurantele din port şi era un pianist foarte bun, compoziţiile lui erau foarte bune, numai că nu găsea pe nimeni care să îl promoveze. Noroc cu Schumann, care l-a propulsat", explică Cristina.

Umoristic vorbind, având în vedere că la acest capitol nu s-a schimbat nimic, Brahms rămâne în actualitate.

Nu ştim de câtă înţelegere va avea parte Brahms de la un Bucureşti îngropat în viteză, iPhone, fast-food, fast-music sau fast-love, care poate îşi va reînţelege tradiţia unui alt timp. 

Sursa:
http://www.evz.ro/detalii/stiri/seratele-muzicale-importate-din-bucurestiul-interbelic-950265.html