Total War: ROME II - cel mai nou joc de strategie si tactica este disponibil acum online si in magazinele de specialitate

Total War: ROME II - cel mai nou joc de strategie si tactica este disponibil acum online si in magazinele de specialitate

SEGA si SKIN au lansat in Romania noul joc istoric de strategie pe ture si tactica in timp real Total War: ROME II, cel mai nou titlu din Colectia Total War – 2000 de ani de razboi total. ROME II este acum disponibil online si in magazinele de specialitate.

Romanii care au facut precomanda pentru ROME II pana luni, 2 septembrie 2013 (inclusiv), vor primi prin e-mail, in perioada imediat urmatoare lansarii, codul DLC Greek States Culture Pack, oferit exclusiv ca bonus pentru precomanda. Jocul a fost livrat catre magazinele online si magazinele de specialitate inca de ieri, iar precomenzile au fost livrate catre toti clientii care au plasat precomenzi.

ROME II este cel mai asteptat joc de strategie si tactica al anului si a castigat peste douazeci de premii si nominalizari la E3 2013, printre care distinctia BEST STRATEGY GAME, acordata de o serie de publicatii de prestigiu.

Total War: ROME II este al optulea joc standalone al seriei, creat in studiourile The Creative Assembly, si a fost lansat la noua ani dupa primul Rome: Total War, unul dintre cele mai apreciate jocuri ale tuturor timpurilor.

 

TOTAL WAR: ROME II

Excelenta Colectie Total War, creata in studiourile The Creative Assembly, revine in forta pe PC-urile din intreaga lume cu un nou joc de strategie pe ture si tactica in timp real - Total War: ROME II.

Dupa o asteptare de aproape noua ani de la primul joc Rome, Total War: ROME II te pune la conducerea primei super-puteri din lume si a celei mai puternice masinarii de razboi a lumii antice. Trebuie sa iti domini adversarii prin orice mijloace, militar, economic si politic. Ascensiunea ta va provoca atat admiratie, cat si invidie, pana si din partea celor mai apropiati aliati.


Caracteristici principale Total War: ROME II

- Planifica-ti cucerirea lumii cunoscute in masivul mod de campanie pe ture (insotit de mod cooperativ sau competitiv in doi jucatori). Conspiratii, politica, intriga, revolte, loialitate, onoare, ambititie, tradare. Deciziile tale vor rescrie istoria.

- Construieste armate vaste si porneste pe campul de batalie in lupte in timp real. Abilitatile tale tactice vor fi puse cu adevarat la incercare, pentru ca vei controla armate formate din zeci de mii de soldati, in batalii terestre si navale, dar si in asedii, desfasurate la o scara incredibila.

- Lupta pentru gloria Romei. Preia controlul asupra uneia dintre cele trei familii, sau condu una dintre numeroasele civilizatii rivale – fiecare ofera o experienta de joc diferita, cu sute de unitati unice, de la arme de asediu si cavalerie grea si pana la legionari cu armuri din fier si berserkeri barbari.

- Grafica din Total War: ROME II este fenomenala: orasele antice si armatele imense iti sunt prezentate cu un detaliu grafic incredibil, iar bataliile iti vor taia rasuflarea. Camera din joc iti permite sa vezi cum soldatii aclama victoria sau striga de durere atunci cand isi dau viata in haosul din prima linie a frontului, iar noua perspectiva tactica (situata mult deasupra campului de lupta) iti permite sa mentii o imagine globala clara, pentru a putea lua decizii strategice corecte.

- Experienta de joc poate fi adaptata in functie de preferintele jucatorilor, atat la nivel de gameplay, cat si in ceea ce priveste performanta pe diverse placi video. Producatorii au optimizat motorul grafic al jocului pentru o functionare fara probleme nu doar pe sisteme foarte performante, ci si pe sisteme low-end.

Cerinte de sistem Total War: ROME II

Configuratie minima de sistem
SO: Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8
Procesor: Intel Dual Core la 2 GHz / Intel Single Core la 2,6 GHz
Memorie: 2GB RAM
Placa video: cu 512 MB VRAM, compatibila cu DirectX 9.0c (shader model 3, vertex texture fetch).
DirectX:9.0c
HDD: 35 GB spatiu liber pe hard disk
Rezolutie minima a monitorului: 1024x768
Necesita conexiune la Internet si cont gratuit STEAM pentru instalare si activare.

Configuratie de sistem recomandata
SO: Windows 7 / Windows 8
Procesor: Intel Core i5 de a doua generatie sau superior
Memorie: 4GB RAM
Placa video: cu 1024 MB VRAM, compatibila cu DirectX 11
DirectX®:11
HDD: 35 GB spatiu liber pe hard disk
Rezolutia monitorului: 1920x1080
Necesita conexiune la Internet si cont gratuit STEAM pentru instalare si activare.
DESPRE GREEK STATES CULTURE PACK
(DLC OFERIT BONUS PENTRU PRECOMENZILE TOTAL WAR: ROME II)

Greek States Culture Pack adauga o noua „Cultura” cu care poti juca Total War: ROME II si include trei noi Factiuni pe care le poti controla nu doar in campaniile single-player si multiplayer, ci si in batalii Custom si Multiplayer.

Din acest pachet DLC (Downloadable Content) fac parte Atena, Epirul si formidabila Sparta. Fiecare factiune ofera o gama de optiuni tactice speciale, care iti vor permite sa obtii victorii militare si culturale, precum si o serie de unitati de elita excelente, cu care iti vei anihila inamicii in batalie.

Cele trei state au in comun anumite teluri, filozofii si cai diplomatice. Cu toate acestea, ceea ce le defineste cu adevarat este apararea cu darzenie a independentei. De asemenea, nu arareori intra in conflict intre ele din cauza mentalitatilor diferite (atat in probleme civile, cat si in chestiuni militare), ceea ce conduce adesea si la animozitati cu celelalte factiuni.


Caracteristici principale Total War: ROME II – Greek States Culture Pack DLC

NOI OPTIUNI:

- Noi factiuni care pot fi controlate in joc: Atena, Epirul si Sparta ofera, fiecare, o abordare unica a campaniei din Total War: ROME II, cu propriile unitati militare si stiluri de joc distincte.

- Atenienii sunt manati de nevoia de cunoastere, ceea ce le ofera bonusuri tehnologice si culturale; dominatia Spartei asupra Helotilor ii permite sa mentina o vasta populatie de sclavi; Epirul are bonusuri in exploatarea asezarilor (multumita originii sale - confederatie de sate).

- Noi trasaturi culturale – Toate cele trei state au un bonus in lupta atunci cand isi apara teritoriul (sau un teritoriu aliat), un bonus la veniturile generate de capitale, si o crestere a ratei de asimilare culturala in interiorul granitelor.

- Noi obiective culturale – Cele trei state au propriile conditii de victorie militara, economica si culturala. Comune sunt si cateva obiective bonus, insipirate din istoria Greciei. In plus, fiecare factiune se va confrunta cu o serie de evenimente si dileme unice.

- Noi traditii militare – Fiecare stat grec are o traditie militara bine definita: flotele ateniene pot deveni Children of the Aegaean – ceea ce va imbunatati abilitatea de abordaj a navelor, si va asigura venituri marite in urma operatiunilor navale; armatele spartane pot primi statutul Peers of Leonidas, care ofera un bonus semnificativ la apararea in lupta corp la corp si reduce costul intretinerii armatelor respective; armatele din Epir pot primi statutul Hounds of Molossus, care le ofera bonusuri importante la atac si le permite sa mentina controlul asupra ordinii publice.


NOI UNITATI:

Pe langa unitatile formidabile ale fiecarei factiuni, care pot fi controlate acum pentru prima data, Total War: ROME II – Greek States Culture Pack aduce o mare varietate de unitati unice si, mai ales, de elita.

Hopliti mercenari veterani – [disponibili pentru toate factiunile din joc]

De la varfurile sulitelor ce lucesc sinistru in soarele Greciei si pana la cadenta implacabila a marsului de batalie, falanga este imposibil de confundat si este un motiv cat se poate de real de teroare in randurile inamice. Si pentru ca discutam despre unitati veterane de hopliti, costurile nu vor fi pentru toate buzunarele...

Hopliti Thureos – [unitate unica – Atena]

Platosele din panza ale acestor soldati nu par deloc formidabile, insa sunt racoroase, practice si surpinzator de rezistente. Si pentru ca sunt hopliti, vorbim despre razboinici bine organizati si foarte periculosi.

Hopliti Thorax – [unitate unica – Atena]

Aceasta unitate de infanterie grea este echipata cu platose din bronz, un semn al bogatiei si al statutului. Hoplitii sunt inarmati cu sulite si scuturi hoplon, sunt organizati in falanga si isi zdrobesc inamicii in mod organizat.

Agrianian Axemen – [unitate unica – Epir si Macedonia]

Tribul agrian din Paeonia este format din razboinici puternici. Topoarele lor nu sunt doar excelente unelte de ucis, ci le permit sa se catere pana in locuri altfel inaccesibile. Orice bun general va dori sa ii foloseasca in asalturi impotriva pozitiilor greu abordabile.

Aspis Companion Cavalry – [unitate unica – Epir si Macedonia]

Regele porneste la lupta insotit de nobili si de apropiatii sai. Este o mare onoare sa fii Companion si sa intri in batalie calare, cu lance si kopis, in numele domnului si stapanului tau.

Heroes of Sparta – [unitate unica – Sparta]

Acesti soldati de elita intruchipeaza spiritul de la Termopile. Eroii din Sparta isi poarta scuturile si sulitele cu mandrie si au abilitati inegalabile in lupta.

Polybolos Repeating Scorpion – [arma de asediu – disponibila pentru toate factiunile din joc – Greek, Roman, Carthaginian]

Capabila sa distruga rapid chiar si unitatile cele mai „blindate”, acest aruncator de sageti cu repetitie sacrifica raza de foc a Scorpionului obisnuit pentru un tir mult mai rapid.

Tortoise Armoured Battering Ram – [arma de asediu – disponibila pentru toate factiunile din joc – Greek, Roman, Carthaginian]

Aceasta arma combina puterea devastatoare impotriva fortificatiilor cu o protectie sporita pentru soldatii care o controleaza. Folosita eficient, Tortoise compenseaza cu succes faptul ca este foarte lenta si dificil de manevrat.


CLADIRI NOI

- The Monument of Lacedaemon – [unic – Sparta]

Simbol al culturii martiale a Spartei, acest monument ofera nu doar un bonus semnificativ la moralul unitatilor militare terestre din provincia respectiva, ci si un bonus global pentru toate unitatile.

- Oracle of Dodona – [unic – Epir]

Acest crang sacru este salasul preotilor si al preoteselor din Epir. The Oracle of Dodona ofera bonusuri la dezvoltarea orasului, la fericirea populatiei din provincia respectiva, venituri sporite si o mai rapida asimilare a altor factiuni in cultura elenistica.

- Acropolis – [unic – Atena]

Simbol al culturii si al excelentei tehnologice ateniene, The Acropolis ofera o suplimentare a garnizoanei din Atena, imbunatateste capacitatea orasului de a rezista in asedii si asigura un bonus pentru actiunile Authority ale agentilor Atenei.


ISTORIA FACTIUNILOR

Atena

Atena a fost multa vreme renumita pentru realizarile sale culturale, de la cladiri, cum ar fi Partenonul, si pana la piesele de teatru si lucrarile lui Aristofan, Platon, Socrate si Sofocle. Se poate spune ca Atena a definit cultura greaca. Din punct de vedere militar, Atena exceleaza in operatiunile navale. Cu toate acestea, in continuarea traditiilor epocii clasice, cetatenii Atenei contribuie la formarea armatelor sale atat cu unitati de infanterie, cat si cu unitati de cavalerie.

Epir

Epirul este un regat grec format din numeroase sate si orase mici, spre deosebire de marile orase din sud. Desi este o societate bazata pe agricultura si pescuit, Epirul mentine o armata echilibrata, pe model alexandrin, formata din cavalerie, arcasi, peltasts, falangisti si elefanti de razboi. De asemenea, Epirul utilizeaza la scara larga mercenari din intreaga lume greaca.

Sparta

Deoarece fiecare aspect al vietii si al societatii spartane este orientat spre razboi, Sparta domina Grecia si continua sa produca, fara indoiala, cei mai buni soldati din intreaga lume elenistica. Sclavii si locuitorii fara cetatenie din Sparta sustin o societate care le permite cetatenilor sa tinda catre perfectiune ca soldati si campioni. Excelent instruiti si caliti in lupta, razboinicii si liderii spartani sunt intruchiparea disciplinei si a virtutii militare. Unde gasesti cadouri barbati practice si cool
Unde gasesti cadouri barbati practice si cool

Cand vine vorba de cadourile oferite barbatilor, cel sau cea care doreste sa ofere un astfel de cadou cuiva drag intalneste des dificultate in a gasi ceva care chiar sa fie ...

Calatorii online in lumea modei
Calatorii online in lumea modei

Tuturor ne place sa calatorim cat mai des, in locuri cat mai deosebite. Calatoriile de placere pot fi de tip city-break, eventual intr-un week-end, sau calatorii mai lungi - circuite, sejururi, ...

Jante ieftine online
Jante ieftine online

Jantele au inceput sa devina un accesoriu usor de schimbat si modificat, fiecare sofer putand sa aiba acces la un set de jante care sa-i modifice aspectul si sa-i imbunatateasca performanta. ...

Hrana uscata pentru caini, in meniul zilnic
Hrana uscata pentru caini, in meniul zilnic

Foarte multi romani au animale de companie, iar cainii si pisicile sunt in topul preferintelor. Chiar si in mediul urban, in ciuda faptului ca multe persoane locuiesc la bloc, in foarte ...

Un barbat elegant este o comoara - Promo
Un barbat elegant este o comoara - Promo

De multe ori, cand vad pe strada cum se imbraca anumiti barbati imi vine sa plang. Si nu este vorba despre oamenii care nu isi permit haine de lux. Este vorba ...

Ce este instrumentarul chirurgical?
Ce este instrumentarul chirurgical?

Orice operatie sau interventie necesita atat echipamente performante, dar si consumabile medicale, precum: manusi de unica folosinta, masti medicale, pansamente si multe altele. Dar si instrumentar medical sau

Fii de invidiat oriunde te duci!
Fii de invidiat oriunde te duci!

Daca esti genul care ii place sa fie mereu in centrul atentiei, atunci ai mult de lucrat.

Dusul la sala, costumele scumpe, bolidul din dotare si carisma fac partedin arsenalul ...

Fii la moda cu accesoriul potrivit
Fii la moda cu accesoriul potrivit

Încă din cele mai vechi timpuri toți au vrut să fie ‘la moda’... Dar ce înseamnă de fapt a fi la moda...

De obicei moda are la origini, ideile, parerile ...

Reclama, sufletul comertului...
Reclama, sufletul comertului...

...este o stereotipie banalizata, careia nici nu-i mai acordam atenție. În realitate... functiozeaza!!! Și încă cu rezultate excelente pentru firmele cu putere financiara, care investesc enorm în reclama vizuala puternica, colorata, ...

Sezonul de plaja, sezonul de calatorii si plimbari
Sezonul de plaja, sezonul de calatorii si plimbari

Venirea verii este motiv de bucurie pentru cele mai multe persoane. Chiar si cei care nu sunt fani ai caldurii extreme se bucura totusi de mai multa flexibilitate in a calatori, ...