Camera video digitala LEGRIA mini de la Canon - obiectiv grandangular, sistem de imagine HD si conectivitate Wi-Fi

Camera video digitala LEGRIA mini de la Canon - obiectiv grandangular, sistem de imagine HD si conectivitate Wi-Fi

Canon anunţă noua LEGRIA mini – o cameră video digitală ce oferă utilizatorilor flexibilitate incomparabilă şi libertatea de a se exprima în mod creativ şi de a-şi împărtăşi pasiunile. Acest lucru reflectă tendinţa tot mai crescută a consumatorilor de a se exprima prin intermediul videoclipurilor.

Combinând un obiectiv Canon grandangular, ecran LCD cu unghi variabil multifuncţional şi suport încorporat, cu un sistem de imagine HD de cea mai bună calitate şi conectivitate Wi-Fi, LEGRIA mini este un nou mod de a spune – şi de a împărtăşi – poveşti deosebite.

Designul inovativ al LEGRIA mini oferă posibilităţi fără rival în exprimarea proprie, oferindu-le utilizatorilor libertatea de a explora unghiuri creative diferite prin care să spună şi să împărtăşească propriile poveşti. Disponibilă în negru, argintiu şi alb, într-un corp portabil şi uşor, se diferenţiază de designul tradiţional al camerelor video. De asemenea, graţie suportului încorporat, oferă flexibilitate sporită în înregistrarea din mână, permite utilizatorilor să iasă din spatele camerei şi să fie personaje active în clipurile pe care le realizează. Pasiunile şi distracţia sunt aduse la viaţă, transformând excursiile în adevărate filme şi prepararea cinei într-o lecţie video de gătit.

Cu obiectivul Canon grandangular cu diafragmă f/2.8, ce oferă imagini Full HD cu unghiuri de 160 de grade şi cadre statice cu unghi de 170 de grade pentru încadrare simplă, LEGRIA mini permite utilizatorilor să surprindă şi mai mult din lumea care îi înconjoară. Cei ce-şi doresc să filmeze într-un stil mai convenţional pot, foarte uşor, să apese pe ecranul LCD tactil pentru a reduce câmpul vizual până la un unghi de apropiere de 71 de grade.

Ecranul LCD inovativ, cu unghi variabil de 6,8 cm, poate fi întors atât spre cel ce filmează, cât şi spre cel filmat, oferind utilizatorilor o gamă diversă de opţiuni şi stiluri cu care să se joace. De exemplu, ecranul poate fi întors pentru mai multă acurateţe atunci când utilizatorul vrea să se filmeze pe sine sau poate fi aplecat pentru a surprinde un unghi mai larg într-un mod creativ. Camera dispune de un sistem de detectare automată a rotirii sale, ceea ce asigură că imaginea va fi întotdeauna afişată corect, indiferent de cum e ţinut echipamentul.

Suportul integrat este perfect pentru înregistrare atunci când nu e necesară ţinerea camerei în mână, eliminând nevoia unui trepied şi suportând o serie mare de unghiuri de până la 60 de grade. Astfel, permite o varietate de unghiuri creative, ideale pentru filmarea unui tutorial de îngrijire personală direct de pe masa de machiaj sau înregistrarea unei mişcări de dans direct de pe podea.

Calitatea renumită a imaginilor Canon este un punct central în cazul LEGRIA mini. Sistemul HS combină senzorul Canon CMOS 1.2/3” de înaltă senzitivitate, iluminat din spate, cu platforma de procesare Canon extrem de avansată DIGIC DV 4, pentru a oferi clipuri video şi cadre statice cu minimum de artefacte sau zgomot. LEGRIA mini produce imagini Full HD (1920 x 1080) clare, în culori vii, oferă performanţe foarte bune în condiţii de iluminare slabă şi o gamă dinamică mare, alături de cadre statice deosebite, la o rezoluţie de 12,8 megapixeli.

LEGRIA mini oferă, totodată, sunet de calitate superioară, indiferent de videoclipul filmat, graţie microfonului stereo integrat, ideal pentru situaţii precum înregistrarea unui tutorial sau a unei conversaţii într-o zonă aglomerată. Pentru a mări performanţele, utilizatorii pot alege opţiuni precum Music sau Speech direct din meniu, folosind funcţia Audio Scene Select.

Pentru cei ce doresc să împărtăşească momentele preferate, fie prin trimiterea pe alte echipamente, fie în reţele sociale, LEGRIA mini beneficiază de conectivitate Wi-Fi încorporată, ce permite distribuirea clipurilor video de înaltă calitate. Totodată, include funcţia Live Streaming Remote Control, adică utilizatorii de iOS sau Android au posibilitatea de a filma de la distanţă folosind o aplicaţie de smartphone sau tabletă.

Funcţia Remote Browser permite ca imaginile şi clipurile video realizate cu LEGRIA mini să poată fi vizualizate şi pe alte terminale, precum tablete sau monitoare cu ecran mare, prin intermediul browserelor precum Safari sau Internet Explorer, eliminând nevoia folosirii unui anumit software. Pentru a încărca clipurile prin Wi-Fi pe platforme de socializare precum YouTube sau Facebook, fără a avea nevoie de un computer, utilizatorii cu echipamente ce folosesc Apple iOS se pot folosi de aplicaţia gratuită şi uşor de folosit Canon Movie Uploader. Ceilalţi utilizatori pot accesa Canon Image Gateway pentru a încărca un clip fără a mai conecta camera la un PC. Suportul DLNA înseamnă, printre altele, că utilizatorii pot, de asemenea, să transmită live clipurile pe calculatoarele şi televizoarele compatibile.

LEGRIA mini a fost proiectată cu gândul la creativitate şi putere de exprimare, indiferent că e vorba de filmarea pasiunilor, de perspective diferite ale unei excursii sau de crearea de conţinut captivant pentru un blog video. Utilizatorii au opţiunea de manipulare a timpului prin Time Lapse Recording, cu intervale ce diferă de la cinci secunde la zece minute, pentru montaje deosebite din locuri aglomerate sau pentru activităţi lente precum redecorarea unei camere.

Funcţia Fast Motion Capture, ce înregistrează la o viteză maximă de 4x, poate ajuta la crearea unor tutoriale captivante în domenii precum frumuseţe sau bucătărie. Slow Motion Capture poate fi folosit pentru a înregistra la viteze de două sau de patru ori mai mici – de exemplu, de ajutor pentru dansatorii ce încearcă să observe şi să înveţe tehnici noi. În plus, funcţia Mirror Image Recording / Playback, atunci când ecranul este întors în poziţie orizontală, permite utilizatorilor să revizuiască înregistrările şi îi ajută să îşi rafineze mişcările.

Pentru cei interesaţi de decalaje folosind atât cadre statice cât şi clipuri video, pentru extra-efecte, modul Video Snapshot înregistrează momente de patru secunde la fiecare declanşare a unui cadru static, apoi le combină într-un scurt film cu evenimentele importante ale zilei.
LEGRIA mini va fi disponibil în Europa începând de la mijlocul lunii septembrie 2013.


LEGRIA mini – caracteristici principale:

• Obiectiv grandangular – 170 de grade

• Ecran LCD cu unghi variabil şi suport integrat

• Mod de schimbare a unghiului de filmare între ultra-wide şi close-up

• Wi-Fi, live streaming, distribuire a fişierelor foto şi video

• Înregistrare Full HD

• Sistem HS: senzor CMOS 12,8 MP, procesor DIGIC DV4

• Microfon stereo integrat; Audio Scene Select

• Detectarea automată a orientării camerei

• Mirror Image Recording / Playback

• Slow & Fast Motion; funcţie Interval Recording Unde gasesti cadouri barbati practice si cool
Unde gasesti cadouri barbati practice si cool

Cand vine vorba de cadourile oferite barbatilor, cel sau cea care doreste sa ofere un astfel de cadou cuiva drag intalneste des dificultate in a gasi ceva care chiar sa fie ...

Calatorii online in lumea modei
Calatorii online in lumea modei

Tuturor ne place sa calatorim cat mai des, in locuri cat mai deosebite. Calatoriile de placere pot fi de tip city-break, eventual intr-un week-end, sau calatorii mai lungi - circuite, sejururi, ...

Jante ieftine online
Jante ieftine online

Jantele au inceput sa devina un accesoriu usor de schimbat si modificat, fiecare sofer putand sa aiba acces la un set de jante care sa-i modifice aspectul si sa-i imbunatateasca performanta. ...

Hrana uscata pentru caini, in meniul zilnic
Hrana uscata pentru caini, in meniul zilnic

Foarte multi romani au animale de companie, iar cainii si pisicile sunt in topul preferintelor. Chiar si in mediul urban, in ciuda faptului ca multe persoane locuiesc la bloc, in foarte ...

Un barbat elegant este o comoara - Promo
Un barbat elegant este o comoara - Promo

De multe ori, cand vad pe strada cum se imbraca anumiti barbati imi vine sa plang. Si nu este vorba despre oamenii care nu isi permit haine de lux. Este vorba ...

Ce este instrumentarul chirurgical?
Ce este instrumentarul chirurgical?

Orice operatie sau interventie necesita atat echipamente performante, dar si consumabile medicale, precum: manusi de unica folosinta, masti medicale, pansamente si multe altele. Dar si instrumentar medical sau

Fii de invidiat oriunde te duci!
Fii de invidiat oriunde te duci!

Daca esti genul care ii place sa fie mereu in centrul atentiei, atunci ai mult de lucrat.

Dusul la sala, costumele scumpe, bolidul din dotare si carisma fac partedin arsenalul ...

Fii la moda cu accesoriul potrivit
Fii la moda cu accesoriul potrivit

Încă din cele mai vechi timpuri toți au vrut să fie ‘la moda’... Dar ce înseamnă de fapt a fi la moda...

De obicei moda are la origini, ideile, parerile ...

Reclama, sufletul comertului...
Reclama, sufletul comertului...

...este o stereotipie banalizata, careia nici nu-i mai acordam atenție. În realitate... functiozeaza!!! Și încă cu rezultate excelente pentru firmele cu putere financiara, care investesc enorm în reclama vizuala puternica, colorata, ...

Sezonul de plaja, sezonul de calatorii si plimbari
Sezonul de plaja, sezonul de calatorii si plimbari

Venirea verii este motiv de bucurie pentru cele mai multe persoane. Chiar si cei care nu sunt fani ai caldurii extreme se bucura totusi de mai multa flexibilitate in a calatori, ...