Bani gheata pentru vise trasnite - concurs cu premii zilnice si saptamanale oferite de Canon, Nikon, si Sony

Bani gheata pentru vise trasnite - concurs cu premii zilnice si saptamanale oferite de Canon, Nikon, si Sony

„Bani gheaţă pentru vise trăsnite”, organizată de F64 Studio, în parteneriat cu brandurile Canon, Nikon, şi Sony este o campania promoţională ce se desfăşoară în perioada 1 – 28 iulie 2013 şi oferă la capătul aventurii 5000 de euro pentru pasionaţii de cumpărături de echipamente foto-video.

„Este o premieră pentru industria fotografică din România premiul tombolei din acest an. În ediţia anterioară, din 2012, marele premiu a constat într-o maşină la cheie pentru clienţii noştri. Ne-am gândit că anul acesta un premiu în bani gheaţă este mult mai potrivit cu contextul economic actual”, spune Simona Sâmbotin, specialist Marketing F64 Studio.

Parcursul traseului de 28 de zile pentru extragerea marelui câştigător, dă posibilitatea tuturor celor înscrişi în competiţie să obţină şi premii zilnice şi săptămânale, oferite de organizator şi parteneri, după cum urmează: 5 corturi de plajă oferite zilnic de F64 Studio, 4 tablete iPad mini oferite săptămânal de Canon, 4 tablete Toshiba AT100-100 de la Nikon şi 4 tablete Xperia Z de la Sony ce pot fi, de asemenea câştigate săptămânal.

“Tombola Bani gheaţă pentru vise trăsnite a atras atenţia în mai puţin de o zi de la anunţul oficial al acesteia, a peste 1000 de persoane, care apreciază iniţiativa şi mai mult de 500 de comentarii ale celor care speră să câştige. S-a creat o adevărată efervescenţă on-line în jurul acestei tombole, în care fiecare aspirant al marelui premiu vorbeşte deschis depre ce ar face imediat cu suma câştigată. Desigur, fiindcă vorbim despre iubitori ai fotografiei, cei mai mulţi dintre ei spun că şi-ar achiziţiona unul dintre aparatele foto mult visate sau ar călători spre destinaţii care merită fotografiate”, mai spune Simona Sâmbotin, specialist Marketing F64 Studio.

Tombola este adresată atât cumpărătorilor din magazinul F64 Studio (Bd Unirii nr.45 Luni - Vineri: 9-22, Sâmbătă: 10-20) cât şi celor de pe platforma on-line www.f64.ro. Toţi cei care achiziţionează în această perioadă produse de minimum 200 de RON sunt înscrişi automat în tombola de la finalul lunii dar şi pentru extragerile zilnice şi săptămânale.

„În cazul în care o comandă este plasată în magazinul F64 şi participantul nu are cont în magazinul on-line, consultanţii F64 îi vor crea unul, iar ID-ul de comandă va fi înscris automat în tombola de pe 28 iulie, dar şi în extragerile zilnice şi săptămânale. Pentru premiile săptămânale oferite de partenerii noştri, intră în competiţie doar ID-urile de comandă prin care au fost achiziţionate produse Canon, Nikon sau Sony”, încheie Simona Sâmbotin, specialist Marketing F64 Studio.

Marele Premiu de 5000 de Euro îşi va afla câştigătorul în data de 29 iulie 2013, data la care este prevăzută extragerea oficială. Tragerea la sorţi se va efectua prin intermediul site-ului www.random.org şi va include toate ID-urile aferente comenzilor plasate în perioada campaniei, de minimum 200 RON, indiferent de produsele cumpărate.


Programarea extragerilor zilnice şi săptămânale

Tragerea la sorţi pentru câştigătorii premiilor zilnice şi săptămânale sunt programate în prima zi din săptămâna următoare de campanie. Astfel:

- Tragerea la sorţi pentru desemnarea căştigătorilor premiilor F64 şi ale partenerilor Canon, Nikon şi Sony, aferente săptămânii de campanie 1-7 iulie va avea loc în data de 8 iulie.

- Tragerea la sorţi pentru desemnarea căştigătorilor premiilor F64 şi ale partenerilor Canon, Nikon şi Sony aferente săptămânii de campanie 8-14 iulie va avea loc în data de 15 iulie.

- Tragerea la sorţi pentru desemnarea căştigătorilor premiilor zilnice şi săptămânale din perioada 15-21 iulie va avea loc în data de 22 iulie.

- Tragerea la sorţi pentru desemnarea căştigătorilor premiilor zilnice şi săptămânale din perioada 22 - 28 iulie va avea loc în data de 29 iulie.

 

F64 Studio este cel mai mare retailer de pe piaţa foto-video din România şi deţinătorul celui mai mare magazin din Sud-Estul Europei. Compania oferă consultanţă de specialitate la cumpărare şi deţine platforma on-line www.f64.ro unde clienţii de pretutindeni au parte de aceeaşi experienţă de cumpărare, asistată de specialişti.

Magazinul F64 (Bd. Unirii 45, Luni - Vineri: 9-22, Sambata: 10-20) expune zilnic aparate foto-video de ultimă generaţie, obiective de la 8 la 1.500mm, produse profesionale şi cea mai completă gamă de accesorii foto-video. Pe lângă showroom, compania deţine FotoGaleria F64, unde fotografi de renume împărtăşesc publicului larg proiectele lor fotografice, şi Cafeneaua F64, locul de întâlnire al comunităţii foto din România. Compania derulează cursuri de specialitate, diferenţiate prin specific, nivel de experienţă şi chiar şi vârste: de la specializara fotografilor din România, pana la iniţierea copiilor în arta fotografică.

Compania s-a lansat pe piaţa din România în anii ’90 evoluând de la 2 angajaţi la 120 cât numără în prezent. F64 Studio promovează on-line ultimele tendinţe în arta și tehnica fotografică atât pe blogul companiei http://www.f64.ro/blog/ cât și pe contul oficial Facebook:https://www.facebook.com/F64Studio. Anul acesta blogul F64 a fost declarat de către publicul larg ca fiind cel mai bun blog de companie din România. Unde gasesti cadouri barbati practice si cool
Unde gasesti cadouri barbati practice si cool

Cand vine vorba de cadourile oferite barbatilor, cel sau cea care doreste sa ofere un astfel de cadou cuiva drag intalneste des dificultate in a gasi ceva care chiar sa fie ...

Calatorii online in lumea modei
Calatorii online in lumea modei

Tuturor ne place sa calatorim cat mai des, in locuri cat mai deosebite. Calatoriile de placere pot fi de tip city-break, eventual intr-un week-end, sau calatorii mai lungi - circuite, sejururi, ...

Jante ieftine online
Jante ieftine online

Jantele au inceput sa devina un accesoriu usor de schimbat si modificat, fiecare sofer putand sa aiba acces la un set de jante care sa-i modifice aspectul si sa-i imbunatateasca performanta. ...

Hrana uscata pentru caini, in meniul zilnic
Hrana uscata pentru caini, in meniul zilnic

Foarte multi romani au animale de companie, iar cainii si pisicile sunt in topul preferintelor. Chiar si in mediul urban, in ciuda faptului ca multe persoane locuiesc la bloc, in foarte ...

Un barbat elegant este o comoara - Promo
Un barbat elegant este o comoara - Promo

De multe ori, cand vad pe strada cum se imbraca anumiti barbati imi vine sa plang. Si nu este vorba despre oamenii care nu isi permit haine de lux. Este vorba ...

Ce este instrumentarul chirurgical?
Ce este instrumentarul chirurgical?

Orice operatie sau interventie necesita atat echipamente performante, dar si consumabile medicale, precum: manusi de unica folosinta, masti medicale, pansamente si multe altele. Dar si instrumentar medical sau

Fii de invidiat oriunde te duci!
Fii de invidiat oriunde te duci!

Daca esti genul care ii place sa fie mereu in centrul atentiei, atunci ai mult de lucrat.

Dusul la sala, costumele scumpe, bolidul din dotare si carisma fac partedin arsenalul ...

Fii la moda cu accesoriul potrivit
Fii la moda cu accesoriul potrivit

Încă din cele mai vechi timpuri toți au vrut să fie ‘la moda’... Dar ce înseamnă de fapt a fi la moda...

De obicei moda are la origini, ideile, parerile ...

Reclama, sufletul comertului...
Reclama, sufletul comertului...

...este o stereotipie banalizata, careia nici nu-i mai acordam atenție. În realitate... functiozeaza!!! Și încă cu rezultate excelente pentru firmele cu putere financiara, care investesc enorm în reclama vizuala puternica, colorata, ...

Sezonul de plaja, sezonul de calatorii si plimbari
Sezonul de plaja, sezonul de calatorii si plimbari

Venirea verii este motiv de bucurie pentru cele mai multe persoane. Chiar si cei care nu sunt fani ai caldurii extreme se bucura totusi de mai multa flexibilitate in a calatori, ...