Utilaje, echipamente si accesorii horeca de ultima generatie, pentru afaceri de succes

Utilaje, echipamente si accesorii horeca de ultima generatie, pentru afaceri de succes

Dupa afacerile din comert, cele din horeca sunt probabil in topul popularitatii in zona de business din Romania. Includem aici atat partea de hoteluri, pensiuni si alte unitati turistice, cat mai ales categoria de restaurante, baruri, cafenele, cluburi, fast-food-uri, cofetarii, patiserii, catering... tot ce tine de alimentatie publica. Astfel de afaceri se pot dezvolta rapid, insa necesita in general investitii mari.

Oportunitatile sunt cu siguranta impresionante pe piata, insa si riscurile sunt pe masura... Astfel, o mare parte dintre unitatile horeca (in special pe nisa de restaurante, baruri si cafenele) au o durata de viata destul de mica, fiind sufocate de concurenta sau inchise pur si simplu din cauza raportului negativ dintre incasari si cheltuieli.

Pentru a putea reusi in acest mediu destul de ostil in business (concurenta, controale ale autoritatilor, diverse alte probleme specifice, multe legi de respectat etc.), ai nevoie ca totul sa fie cat mai aproape de perfectiune. Unul dintre aspectele care trebuie avut in vedere in prim-plan este cel legat de echipamentele de lucru. Orice unitate horeca are nevoie de utilaje, echipamente si accesorii profesionale, de ultima generatie.

De la aspiratoare profesionale la cuptoare de pizza, de la plite cu inductie la malaxoare si masini de inghetata, totul trebuie sa functioneze mereu bine. Este nevoie de echipamente de incredere, care sa ofere mereu rezultate de inalta calitate, in cel mai scurt timp posibil. In acelasi timp, munca umana va fi redusa atunci cand efortul nu este necesar sa fie alocat.

Exista in Romania mai multe companii specializate in furnizarea de astfel de utilaje, echipamente si accesorii horeca, ce pun la dispozitia clientilor aparate profesionale de la cele mai cunoscute branduri la nivel international. Mai mult decat atat, se poate solicita si consultanta (chiar gratuit) in alegerea celor mai potrivite solutii, in functie de specificul business-ului. Unele companii ofera acces si la solutii de finantare, introducand plata in rate sau in sistem de leasing.
 

Unitatile horeca ar trebui sa fie mereu atente la necesitatea de retehnologizare si upgrade, pentru a putea oferi clientilor produse si servicii de maxima calitate si pentru a putea sa ramana in ritm cu concurenta, daca nu chiar cu un pas inainte.



Cum sa alegi un restaurant pentru nunta
Cum sa alegi un restaurant pentru nunta

Alegerea unui restaurant / a unei sali de evenimente pentru nunta nu este deloc o misiune simpla. In orasul tau (sau in cel in care iti propui sa organizezi acest eveniment ...

Cheesy Bites Remix - un nou blat de pizza lansat de Pizza Hut
Cheesy Bites Remix - un nou blat de pizza lansat de Pizza Hut

Pizza Hut a lansat recent Cheesy Bites Remix, un nou tip de blat a cărui margine contine 24 de rulouri umplute cu brânză lava si asortate cu trei tipuri de arome ...

Detastaturizarea - cea mai recenta campanie Pizza Hut
Detastaturizarea - cea mai recenta campanie Pizza Hut

Pizza Hut lansează o campanie ce încurajează românii să redescopere bucuria meselor în oraş. Pornind de la o problemă reală și din ce în ce mai întâlnită, mâncatul deasupra tastaturii, campania ...

Pastreaza-ti nunta in amintire cu cel mai bun fotograf nunta
Pastreaza-ti nunta in amintire cu cel mai bun fotograf nunta

Multe din lucrurile de la nunta ta vor trece – muzica, tortul, florile – însa fotografiile vor rămâne pentru toată viața, așa că trebuie să acorzi o atenție deosebită când alegi ...

Restaurante Oro Toro by OSHO in Mega Mall si Baneasa Shopping City
Restaurante Oro Toro by OSHO in Mega Mall si Baneasa Shopping City

Luna aceasta, lantul de restaurante Oro Toro by OSHO deschide doua noi locatii in doua centre comerciale din Bucuresti – Mega Mall, la jumatatea lunii mai, si Baneasa Shopping City, la ...

Ultimele pregatiri in HoReCa pentru inceputul sezonului pe litoral
Ultimele pregatiri in HoReCa pentru inceputul sezonului pe litoral

Daca au trecut si Sarbatorile de Paste, inseamna ca luna mai este foarte aproape. In a doua parte din aprilie, administratorii de societati din industria HoReCa de pe litoralul romanesc fac ...

Hot Bucket de la KFC devine Bucket de bine, in beneficiul SOS Satele Copiilor Romania
Hot Bucket de la KFC devine Bucket de bine, in beneficiul SOS Satele Copiilor Romania

KFC lansează campania “Bucket de bine”, prin care va sustine bugetul anual al unei familii SOS din cadrul organizatiei SOS Satele Copiilor Bucuresti. Astfel, în perioada 1 martie - 31 decembrie, ...

Pizza Festival la Pizza Hut - in 2015, pentru al cincilea an consecutiv
Pizza Festival la Pizza Hut - in 2015, pentru al cincilea an consecutiv

Pizza Hut organizează, pentru al cincilea an consecutiv, Pizza Festival: peste 15 retete, 3 blaturi si un pret unic de 21.9 lei, în evenimentul all-you-can-eat al anului. De luni până vineri, ...

Restaurantele dotate cu aparate profesionale au o eficienta mai buna pe termen lung
Restaurantele dotate cu aparate profesionale au o eficienta mai buna pe termen lung

Afacerile in domeniul alimentatiei publice sunt printre cele mai des intalnite start-up-uri, mai ales pe litoral si in statiunile de munte. De la o simpla unitate ce produse covrigi sau gogosi ...

Crunchy Crust, un nou blat inovator la Pizza Hut si Pizza Hut Delivery
Crunchy Crust, un nou blat inovator la Pizza Hut si Pizza Hut Delivery

Pizza Hut si Pizza Hut Delivery lansează o nouă inovatie în materie de blaturi: Crunchy Crust, un deliciu crocant, cu marginea umplută cu cremă fină de brânză, iar la exterior acoperită ...