Restaurantele dotate cu aparate profesionale au o eficienta mai buna pe termen lung

Restaurantele dotate cu aparate profesionale au o eficienta mai buna pe termen lung

Afacerile in domeniul alimentatiei publice sunt printre cele mai des intalnite start-up-uri, mai ales pe litoral si in statiunile de munte. De la o simpla unitate ce produse covrigi sau gogosi pana la un fast-food sau restaurant, toate trebuie sa indeplineasca diverse rigori in materie de protectie a consumatorului. Dincolo de indeplinirea prevederilor legale, succesul unui restaurant depinde de planul de business si de implementarea acestuia.

Fiecare element trebuie sa functioneze perfect, incepand cu resursele umane (oamenii sunt cei mai importanti intr-o afacere). De maxima importanta este insa si aparatura de specialitate cu care este dotata bucataria unitatii. Daca unitatea produce pizza, este bine sa existe un malaxor de aluat profesional, de preferat cumparat in stare noua, pentru a functiona cu siguranta timp indelungat. La fel de importante sunt si alte mici masinarii, de exemplu o razatoare electrica sau un feliator profesional pentru mezeluri si branzeturi.

Toata aparatura unitatii de alimentatie publica ar trebui sa fie cumparata de la furnizori de incredere, de la companii mari, specializate in domeniu, cu multi ani de experienta pe piata. A cumpara produse second-hand poate insemna pe moment o economie substantiala de bani, insa pe termen mediu se poate dovedi o alegere neinspirata, caci riscurile sunt mari. Aparatele vechi se pot defecta usor, pe langa faptul ca randamentul acestora este mai scazut.

Un alt element demn de subliniat este ca aparatele profesionale de ultima generatie sunt proiectate sa fie eficiente din punct de vedere energetic, deci sa consume cat mai putin curent electric. Toate masinariile profesionale sunt concepute special pentru utilizarea intensiva, ceea ce le face mult mai rezistente decat cele disponibile in retail, dedicate consumatorilor individuali. Un storcator de citrice profesional este folosit probabil intr-o zi, cat un utilizator normal l-ar folosi in cateva luni.



Utilaje, echipamente si accesorii horeca de ultima generatie, pentru afaceri de succes
Utilaje, echipamente si accesorii horeca de ultima generatie, pentru afaceri de succes

Dupa afacerile din comert, cele din horeca sunt probabil in topul popularitatii in zona de business din Romania. Includem aici atat partea de hoteluri, pensiuni si alte unitati turistice, cat mai ...

Cum sa alegi un restaurant pentru nunta
Cum sa alegi un restaurant pentru nunta

Alegerea unui restaurant / a unei sali de evenimente pentru nunta nu este deloc o misiune simpla. In orasul tau (sau in cel in care iti propui sa organizezi acest eveniment ...

Cheesy Bites Remix - un nou blat de pizza lansat de Pizza Hut
Cheesy Bites Remix - un nou blat de pizza lansat de Pizza Hut

Pizza Hut a lansat recent Cheesy Bites Remix, un nou tip de blat a cărui margine contine 24 de rulouri umplute cu brânză lava si asortate cu trei tipuri de arome ...

Detastaturizarea - cea mai recenta campanie Pizza Hut
Detastaturizarea - cea mai recenta campanie Pizza Hut

Pizza Hut lansează o campanie ce încurajează românii să redescopere bucuria meselor în oraş. Pornind de la o problemă reală și din ce în ce mai întâlnită, mâncatul deasupra tastaturii, campania ...

Pastreaza-ti nunta in amintire cu cel mai bun fotograf nunta
Pastreaza-ti nunta in amintire cu cel mai bun fotograf nunta

Multe din lucrurile de la nunta ta vor trece – muzica, tortul, florile – însa fotografiile vor rămâne pentru toată viața, așa că trebuie să acorzi o atenție deosebită când alegi ...

Restaurante Oro Toro by OSHO in Mega Mall si Baneasa Shopping City
Restaurante Oro Toro by OSHO in Mega Mall si Baneasa Shopping City

Luna aceasta, lantul de restaurante Oro Toro by OSHO deschide doua noi locatii in doua centre comerciale din Bucuresti – Mega Mall, la jumatatea lunii mai, si Baneasa Shopping City, la ...

Ultimele pregatiri in HoReCa pentru inceputul sezonului pe litoral
Ultimele pregatiri in HoReCa pentru inceputul sezonului pe litoral

Daca au trecut si Sarbatorile de Paste, inseamna ca luna mai este foarte aproape. In a doua parte din aprilie, administratorii de societati din industria HoReCa de pe litoralul romanesc fac ...

Hot Bucket de la KFC devine Bucket de bine, in beneficiul SOS Satele Copiilor Romania
Hot Bucket de la KFC devine Bucket de bine, in beneficiul SOS Satele Copiilor Romania

KFC lansează campania “Bucket de bine”, prin care va sustine bugetul anual al unei familii SOS din cadrul organizatiei SOS Satele Copiilor Bucuresti. Astfel, în perioada 1 martie - 31 decembrie, ...

Pizza Festival la Pizza Hut - in 2015, pentru al cincilea an consecutiv
Pizza Festival la Pizza Hut - in 2015, pentru al cincilea an consecutiv

Pizza Hut organizează, pentru al cincilea an consecutiv, Pizza Festival: peste 15 retete, 3 blaturi si un pret unic de 21.9 lei, în evenimentul all-you-can-eat al anului. De luni până vineri, ...

Crunchy Crust, un nou blat inovator la Pizza Hut si Pizza Hut Delivery
Crunchy Crust, un nou blat inovator la Pizza Hut si Pizza Hut Delivery

Pizza Hut si Pizza Hut Delivery lansează o nouă inovatie în materie de blaturi: Crunchy Crust, un deliciu crocant, cu marginea umplută cu cremă fină de brânză, iar la exterior acoperită ...