Petrecerea de Revelion la Continental Hotels - All around the world

Petrecerea de Revelion la Continental Hotels - All around the world

Continental Hotels continuă tradiţia organizării de revelioane cu tematică în toate restaurantele hotelurilor din lanţ. Pentru anul 2013, Continental Hotels a ales tema „All around the world”.

În conceperea programului de revelion  ne-am inspirat din tema romanului lui Jules Vernes, Ocolul Pământului în 80 de zile şi propunem o călătorie culinară şi culturală prin întreaga lume în 8...ore!

Preparate exotice dar şi clasice, dansuri tradiţionale dar şi ultimile hit-uri muzicale, jocuri şi concursuri...iată câteva din ingredientele nopţii de revelion de care poţi beneficia pentru 300 lei/ pers la Continental Forum Arad, 260 lei/ pers la Continental Forum Oradea, 440 lei/ pers la Continental Forum Sibiu, 180 lei/ pers la Continental Turnu Severin, 250 lei/ pers la Continental Suceava şi Tîrgu Mureş. Toate hotelurile lanţului Continental Hotels au creat şi  pachete turistice: 600 lei/ pers la Arad, 700 lei/ pers la Oradea, 1085 lei/ pers la Sibiu, 495 lei/ pers la Drobeta Turnu Severin, 650 lei/ pers la Suceava şi 750 lei la Tîrgu Mureş...ce cuprind 3 nopţi de cazare, cu demipensiune, cină festivă de revelion şi brunch de 1 ianuarie.

La Grand Hotel Continental, 5 stele, cina festivă de revelion este 760 lei/ pers. Pentru grupuri de minim 35 persoane se poate organiza New’s Year Private Party, la tariful de 450 lei/ pers, preţ ce include meniu bufet, open bar şi DJ.

Printre alte delicatese ce vor fi servite la cina festivă:

Muşchi de vită Rossini servit cu ciuperci de pădure şi tartar de cartofi cu sos Pinot Noir la Arad şi Sibiu, Muşchiuleţ de porc rulat în şuncă de Parma cu legume grill aromate cu busuioc şi sos blue cheese la Oradea si Tîrgu Mures, Suceava şi Turnu Severin, Tournedos de vită, acompaniat de piept de raţă pregătit în Savoy, cartofi Rosti, ragout de ciuperci de pădure şi sos de rozmarin la Grand Hotel Continental în Bucuresti.

Pentru plata anticipată, pana la data de 30 noiembrie 2012 se acorda o reducere de 10%.

Informaţii despre pachetele de revelion, program, condiţii de rezervare şi meniu se găsesc pe site-ul http://revelion-la.continentalhotels.ro/

Continental Hotels are o tradiţie de peste 20 de ani pe piaţa turistică din România. Înca de la început obiectivele companiei au avut în vedere furnizarea de servicii hoteliere pentru segmentul turismului de afaceri.

In prezent, Continental Hotels este cel mai mare lanţ hotelier românesc ce acoperă piaţa de lux, de business si cea economy, oferind, în acelaşi timp, o gamă completă de servicii şi pentru segmentul MICE.

Portofoliul Continental Hotels cuprinde următoarele branduri proprii: Grand Hotel Continental (*****), Continental Forum(****), Continental(***), Hello Hotels(**), Concerto Restaurant, Balkan Bistro, Mondo Restaurant, Victoria Club , Tekaffe. Continental Hotels deţine şi 4 hoteluri Ibis în România aflate în managementul grupului Accor.

Oraşele în care Continental Hotels este prezent sunt: Bucureşti, Arad, Oradea, Sibiu, Constanţa, Tîrgu Mureş, Drobeta Turnu Severin şi  Suceava, totalizând peste 1860 de camere.



Utilaje, echipamente si accesorii horeca de ultima generatie, pentru afaceri de succes
Utilaje, echipamente si accesorii horeca de ultima generatie, pentru afaceri de succes

Dupa afacerile din comert, cele din horeca sunt probabil in topul popularitatii in zona de business din Romania. Includem aici atat partea de hoteluri, pensiuni si alte unitati turistice, cat mai ...

Cum sa alegi un restaurant pentru nunta
Cum sa alegi un restaurant pentru nunta

Alegerea unui restaurant / a unei sali de evenimente pentru nunta nu este deloc o misiune simpla. In orasul tau (sau in cel in care iti propui sa organizezi acest eveniment ...

Cheesy Bites Remix - un nou blat de pizza lansat de Pizza Hut
Cheesy Bites Remix - un nou blat de pizza lansat de Pizza Hut

Pizza Hut a lansat recent Cheesy Bites Remix, un nou tip de blat a cărui margine contine 24 de rulouri umplute cu brânză lava si asortate cu trei tipuri de arome ...

Detastaturizarea - cea mai recenta campanie Pizza Hut
Detastaturizarea - cea mai recenta campanie Pizza Hut

Pizza Hut lansează o campanie ce încurajează românii să redescopere bucuria meselor în oraş. Pornind de la o problemă reală și din ce în ce mai întâlnită, mâncatul deasupra tastaturii, campania ...

Pastreaza-ti nunta in amintire cu cel mai bun fotograf nunta
Pastreaza-ti nunta in amintire cu cel mai bun fotograf nunta

Multe din lucrurile de la nunta ta vor trece – muzica, tortul, florile – însa fotografiile vor rămâne pentru toată viața, așa că trebuie să acorzi o atenție deosebită când alegi ...

Restaurante Oro Toro by OSHO in Mega Mall si Baneasa Shopping City
Restaurante Oro Toro by OSHO in Mega Mall si Baneasa Shopping City

Luna aceasta, lantul de restaurante Oro Toro by OSHO deschide doua noi locatii in doua centre comerciale din Bucuresti – Mega Mall, la jumatatea lunii mai, si Baneasa Shopping City, la ...

Ultimele pregatiri in HoReCa pentru inceputul sezonului pe litoral
Ultimele pregatiri in HoReCa pentru inceputul sezonului pe litoral

Daca au trecut si Sarbatorile de Paste, inseamna ca luna mai este foarte aproape. In a doua parte din aprilie, administratorii de societati din industria HoReCa de pe litoralul romanesc fac ...

Hot Bucket de la KFC devine Bucket de bine, in beneficiul SOS Satele Copiilor Romania
Hot Bucket de la KFC devine Bucket de bine, in beneficiul SOS Satele Copiilor Romania

KFC lansează campania “Bucket de bine”, prin care va sustine bugetul anual al unei familii SOS din cadrul organizatiei SOS Satele Copiilor Bucuresti. Astfel, în perioada 1 martie - 31 decembrie, ...

Pizza Festival la Pizza Hut - in 2015, pentru al cincilea an consecutiv
Pizza Festival la Pizza Hut - in 2015, pentru al cincilea an consecutiv

Pizza Hut organizează, pentru al cincilea an consecutiv, Pizza Festival: peste 15 retete, 3 blaturi si un pret unic de 21.9 lei, în evenimentul all-you-can-eat al anului. De luni până vineri, ...

Restaurantele dotate cu aparate profesionale au o eficienta mai buna pe termen lung
Restaurantele dotate cu aparate profesionale au o eficienta mai buna pe termen lung

Afacerile in domeniul alimentatiei publice sunt printre cele mai des intalnite start-up-uri, mai ales pe litoral si in statiunile de munte. De la o simpla unitate ce produse covrigi sau gogosi ...