Noile Krushers Mocktail, la KFC
În această vară, KFC promoveaza băuturile răcoritoare Krushers Mocktail. Gama include trei arome: Mojito, Căpsuni si Piersici. „stim cât de importante sunt pauzele, în special în zilele toride de vară, si cum o băutură dulce si răcoritoare te poate ajuta să treci mai usor de o zi grea, cu deadline-uri multe”, spune Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC. „De aceea, în fiecare vară aducem la KFC delicioasele Krushers. Vara aceasta propunem două noi arome racoritoare, Căpsuni si Piersici, din gama Krushers Mocktail, cu un gust surprinzător, fructat. Lângă preparatele calde de pui de la KFC, proaspăt pregătite în restaurant, aroma energizantă a noilor Krushers va transforma un prânz într-un adevărat răsfăt „so good”, a adăugat Monica Eftimie.
KFC Krushers Mocktail este o gamă de băuturi non-alcoolice, delicioase, o combinatie de cuburi de gheată si piure de fructe (căpsuni, piersici, lămâie), hidratantă si cu un gust intens, ideală pentru a însoti un prânz sau o gustare.
Gama Krushers Mocktail este disponibilă în toate restaurantele KFC.
Lantul de restaurante KFC este operat în sistem de franciză, licenta pentru România fiind acordată în 1997 companiei US Food Network.
În prezent, în România sunt deschise 49 de restaurante KFC atât în Bucuresti, cât si în alte orase precum Timisoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Pitesti si Brasov.
De asemenea, KFC România operează si un restaurant la Chisinău, Republica Moldova. Primul restaurant KFC din România a fost deschis în aprilie 1997 pe Blvd. Magheru din Bucuresti.
KFC este cel mai popular lant de restaurante specializat în produse din carne de pui, fiind recunoscut prin Reteta Originală, Extra Crispy, Hot Wings, pui la grătar si sandvisuri de pui proaspăt preparate.
Utilaje, echipamente si accesorii horeca de ultima generatie, pentru afaceri de succes
Dupa afacerile din comert, cele din horeca sunt probabil in topul popularitatii in zona de business din Romania. Includem aici atat partea de hoteluri, pensiuni si alte unitati turistice, cat mai ...
Cum sa alegi un restaurant pentru nunta
Alegerea unui restaurant / a unei sali de evenimente pentru nunta nu este deloc o misiune simpla. In orasul tau (sau in cel in care iti propui sa organizezi acest eveniment ...
Cheesy Bites Remix - un nou blat de pizza lansat de Pizza Hut
Pizza Hut a lansat recent Cheesy Bites Remix, un nou tip de blat a cărui margine contine 24 de rulouri umplute cu brânză lava si asortate cu trei tipuri de arome ...
Detastaturizarea - cea mai recenta campanie Pizza Hut
Pizza Hut lansează o campanie ce încurajează românii să redescopere bucuria meselor în oraş. Pornind de la o problemă reală și din ce în ce mai întâlnită, mâncatul deasupra tastaturii, campania ...
Pastreaza-ti nunta in amintire cu cel mai bun fotograf nunta
Multe din lucrurile de la nunta ta vor trece – muzica, tortul, florile – însa fotografiile vor rămâne pentru toată viața, așa că trebuie să acorzi o atenție deosebită când alegi ...
Restaurante Oro Toro by OSHO in Mega Mall si Baneasa Shopping City
Luna aceasta, lantul de restaurante Oro Toro by OSHO deschide doua noi locatii in doua centre comerciale din Bucuresti – Mega Mall, la jumatatea lunii mai, si Baneasa Shopping City, la ...
Ultimele pregatiri in HoReCa pentru inceputul sezonului pe litoral
Daca au trecut si Sarbatorile de Paste, inseamna ca luna mai este foarte aproape. In a doua parte din aprilie, administratorii de societati din industria HoReCa de pe litoralul romanesc fac ...
Hot Bucket de la KFC devine Bucket de bine, in beneficiul SOS Satele Copiilor Romania
KFC lansează campania “Bucket de bine”, prin care va sustine bugetul anual al unei familii SOS din cadrul organizatiei SOS Satele Copiilor Bucuresti. Astfel, în perioada 1 martie - 31 decembrie, ...
Pizza Festival la Pizza Hut - in 2015, pentru al cincilea an consecutiv
Pizza Hut organizează, pentru al cincilea an consecutiv, Pizza Festival: peste 15 retete, 3 blaturi si un pret unic de 21.9 lei, în evenimentul all-you-can-eat al anului. De luni până vineri, ...
Restaurantele dotate cu aparate profesionale au o eficienta mai buna pe termen lung
Afacerile in domeniul alimentatiei publice sunt printre cele mai des intalnite start-up-uri, mai ales pe litoral si in statiunile de munte. De la o simpla unitate ce produse covrigi sau gogosi ...