KFC a implinit 15 ani de activitate in Romania
Cel mai popular lant de restaurante cu preparate de pui din lume, avand clienti in 109 tari, sarbatoreste implinirea a 15 ani de la deschiderea primului restaurant in Romania.
Cu o experienta vasta pe piata romaneasca, KFC a depasit cu succes perioada de criza, aflandu-se permanent in topul preferintelor culinare ale clientilor: peste 4 milioane de portii au fost vandute de la inceputul anului in restaurantele KFC.
Din 1997 si pana in prezent, KFC a deschis 42 de restaurante in Romania, dintre care 18 in Bucuresti, 4 in zona de nord-est, 12 in zona de sud-est, 5 in zona de vest si 3 in centrul tarii. Incepand cu anul acesta, strategia de dezvoltare a companiei se axeaza in principal pe deschiderea de restaurante de tip drive-thru. In prezent, KFC detine un restaurant de acest tip la Sibiu, 17 restaurante de tip stradal si 24 de restaurante situate in centre comerciale.
Totodata, alaturi de Polonia, Cehia si Ungaria, KFC Romania a fost printre primele tari din Europa care a adoptat sloganul global SO GOOD, un slogan care defineste toate actiunile intreprinse de brand la nivel international si local.
“15 ani de activitate pe piata romaneasca sunt pe de o parte un rezultat al relatiei dintre brand si oameni –clienti, angajati si partenerii locali – si pe de alta parte un rezultat al muncii pe care o desfasuram in fiecare zi pentru ca produsele KFC sa fie mereu proaspete si de cea mai buna calitate. Le multumim celor care au contribuit la succesul KFC in Romania. Impreuna suntem SO GOOD”, declara Carmen Lupulet, Chief Marketing Officer KFC Romania.
In cei 15 ani de activitate, KFC a venit in sprijinul comunitatilor alaturandu-se campaniilor de strangere de fonduri pentru persoanele devaforizate -“Vreau in clasa a noua”, Mame bune, copii sanatosi”, “Eu cum ajung la scoala”-, sustinand dezvoltarea tinerilor - proiectul “Arta uneste sufletele fara discriminare” dedicat copiilor cu deficiente de vedere, programul de acordare de burse KFC Student, sau prin initierea de actiuni pentru protejarea mediului inconjurator - programul national “Imi place Romania curata” precum si sustinearea proiectului „Copacul de hartie”.
De asemenea, KFC a dezvoltat periodic oferte atractive si accesibile, a introdus in meniu noi produse care au intrat rapid in topul produselor preferate de clienti si a imbunatatit constant produsele si meniurile deja existente (sandwich-uri, salate, deserturi, bauturi).
Lantul de restaurante KFC este operat in sistem de franciza, licenta pentru Romania fiind acordata in 1997 companiei US Food Network. In prezent, in Romania sunt deschise 42 de restaurante KFC dintre care 18 numai in Bucuresti, restul fiind in orase precum Timisoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Pitesti si Brasov.
Utilaje, echipamente si accesorii horeca de ultima generatie, pentru afaceri de succes
Dupa afacerile din comert, cele din horeca sunt probabil in topul popularitatii in zona de business din Romania. Includem aici atat partea de hoteluri, pensiuni si alte unitati turistice, cat mai ...
Cum sa alegi un restaurant pentru nunta
Alegerea unui restaurant / a unei sali de evenimente pentru nunta nu este deloc o misiune simpla. In orasul tau (sau in cel in care iti propui sa organizezi acest eveniment ...
Cheesy Bites Remix - un nou blat de pizza lansat de Pizza Hut
Pizza Hut a lansat recent Cheesy Bites Remix, un nou tip de blat a cărui margine contine 24 de rulouri umplute cu brânză lava si asortate cu trei tipuri de arome ...
Detastaturizarea - cea mai recenta campanie Pizza Hut
Pizza Hut lansează o campanie ce încurajează românii să redescopere bucuria meselor în oraş. Pornind de la o problemă reală și din ce în ce mai întâlnită, mâncatul deasupra tastaturii, campania ...
Pastreaza-ti nunta in amintire cu cel mai bun fotograf nunta
Multe din lucrurile de la nunta ta vor trece – muzica, tortul, florile – însa fotografiile vor rămâne pentru toată viața, așa că trebuie să acorzi o atenție deosebită când alegi ...
Restaurante Oro Toro by OSHO in Mega Mall si Baneasa Shopping City
Luna aceasta, lantul de restaurante Oro Toro by OSHO deschide doua noi locatii in doua centre comerciale din Bucuresti – Mega Mall, la jumatatea lunii mai, si Baneasa Shopping City, la ...
Ultimele pregatiri in HoReCa pentru inceputul sezonului pe litoral
Daca au trecut si Sarbatorile de Paste, inseamna ca luna mai este foarte aproape. In a doua parte din aprilie, administratorii de societati din industria HoReCa de pe litoralul romanesc fac ...
Hot Bucket de la KFC devine Bucket de bine, in beneficiul SOS Satele Copiilor Romania
KFC lansează campania “Bucket de bine”, prin care va sustine bugetul anual al unei familii SOS din cadrul organizatiei SOS Satele Copiilor Bucuresti. Astfel, în perioada 1 martie - 31 decembrie, ...
Pizza Festival la Pizza Hut - in 2015, pentru al cincilea an consecutiv
Pizza Hut organizează, pentru al cincilea an consecutiv, Pizza Festival: peste 15 retete, 3 blaturi si un pret unic de 21.9 lei, în evenimentul all-you-can-eat al anului. De luni până vineri, ...
Restaurantele dotate cu aparate profesionale au o eficienta mai buna pe termen lung
Afacerile in domeniul alimentatiei publice sunt printre cele mai des intalnite start-up-uri, mai ales pe litoral si in statiunile de munte. De la o simpla unitate ce produse covrigi sau gogosi ...