Indian Food Festival: 12 - 25 noiembrie 2012 la Crowne Plaza Romania

Indian Food Festival: 12 - 25 noiembrie 2012 la Crowne Plaza Romania

Diwali, festivalul luminilor si începutul noului an hindus poate fi sărbătorit anul acesta în cadrul Indian Food Festival, ce va avea loc în perioada 12 – 25 noiembrie la Crowne Plaza România.

Evenimentul îsi propune să promoveze mâncarea traditională specifică regiunilor din India cunoscute pentru savoarea culinară, cum ar fi Goa si Mumbai si să ofere vizitatorilor săi o aventură senzorială de neuitat.

Diwali, care în traducere liberă înseamnă rând de lămpi, este o importantă sărbătoare hindusă ce reuneste familiile an de an si reprezintă triumful binelui asupra răului. Obiceiul cere ca în această perioadă să se aprindă în mod simbolic cât mai multe lămpi, în semn de bucurie. Sărbătoarea va fi celebratată în România de către Crowne Plaza Bucuresti printr-o incursiune a simturilor culinare.

Delicioasele mâncăruri traditionale vor fi preparate chiar de master chef-ul Crowne Plaza Bucuresti, Ashlie Dias, un expert al bucătăriei indiene, acesta fiind originar chiar din Mumbai, India. Câteva dintre delicioasele preparate care vor răsfăta simturile culinare ale doritorilor vor fi: Tandoori Chicken – pui marinat în pastă de usturoi si ghimbir, iaurt si condimente, Chicken Biryani – bucăti suculente de pui si orez basmati gătite cu sofran si apă de trandafiri, Seafood peri peri -  creveti, midii, calamar si Chilli, cu sos si Bebinca - straturi subtiri de clătite din lapte de cocos.

Diversitate este cuvântul care descrie cel mai bine India, dar si bucătăria indiană. Fiecare regiune are retetele si condimentele ei specifice dar au în comun explozia de arome pe care o poti experimenta. Desi populatia este în mare parte vegetariană, se consumă si carne. Pe langa aromele unice,un alt motiv pentru care ai putea să iubesti mâncarea indiană este faptul că se încadrează în categoria mâncărurilor picante.

Iubitorii aventurilor culinare pot să experimenteze bucătăria indiană, alegând între mese cu meniuri a la carte, cine variate cu bufet , dar si un Sunday Brunch inspirat din bucătaria indiană, duminica 18 si 25 noiembrie, de la ora 12.30pm la ora 16.30pm. În plus, cei ce vor să îsi exprime creativitatea pot învăta noi tehnici de gătit in cadrul lectiilor culinare sustine chiar de master chef-ul indiasn Ashlie Dias, ce vor avea loc joi, 15 noiembrie, începând cu ora 18:00.

Indian Food Festival face parte dintr-o serie de evenimente dedicate bucătăriei asiatice organizate de Crowne Plaza Bucuresti.

Programul detaliat al Indian Food Festival este:

Luni, 12 si 19 noiembrie:    Prânz - Bufet cu zona dedicată mâncării indiene; Cină - Bufet Indian – Indian BBQ                                                      

Marti, 13 si 20 noiembrie:     Prânz -  Bufet cu zonă dedicată mâncării indiene; Cină - Bufet Indian – Preparate Mughlai

Miercuri, 14 si 21 noiembrie:     Prânz -  Bufet cu zonă dedicată mâncării indiene; Cină - Bufet Indian – Preparate Goan                                                       

Joi, 15 noiembrie: Prânz -  Bufet cu zonă dedicată mâncării indiene; Cină - Lectii de gătit si meniu a la carte cu influente indiene                               

Joi, 22 noiembrie: Prânz - Bufet cu zonă dedicată mâncării indiene; Cină - Meniu a la carte cu influente indiene

Vineri, 16 si 23 noiembrie: Prânz -  Bufet cu zona dedicată mâncării indiene; Cină - Meniu a la carte cu influente indiene

Sâmbata, 17 si 24 noiembrie: Prânz - Meniu a la carte cu influente indiene; Cină - Meniu a la carte cu influente indiene

Duminică, 18 si 25 noiembrie: Prânz – Sunday Brunch inspirat din bucătaria indiană; Cină - Meniu a la carte cu influente indiene

Indian Food Festival este un eveniment organizat de Crowne Plaza Bucuresti în perioada 12 - 25 noiembrie. Festivalul face parte dintr-o serie de evenimente dedicate bucătăriei traditionale asiatice, ce se desfăsoară la Crowne Plaza Bucuresti în această toamnă.



Utilaje, echipamente si accesorii horeca de ultima generatie, pentru afaceri de succes
Utilaje, echipamente si accesorii horeca de ultima generatie, pentru afaceri de succes

Dupa afacerile din comert, cele din horeca sunt probabil in topul popularitatii in zona de business din Romania. Includem aici atat partea de hoteluri, pensiuni si alte unitati turistice, cat mai ...

Cum sa alegi un restaurant pentru nunta
Cum sa alegi un restaurant pentru nunta

Alegerea unui restaurant / a unei sali de evenimente pentru nunta nu este deloc o misiune simpla. In orasul tau (sau in cel in care iti propui sa organizezi acest eveniment ...

Cheesy Bites Remix - un nou blat de pizza lansat de Pizza Hut
Cheesy Bites Remix - un nou blat de pizza lansat de Pizza Hut

Pizza Hut a lansat recent Cheesy Bites Remix, un nou tip de blat a cărui margine contine 24 de rulouri umplute cu brânză lava si asortate cu trei tipuri de arome ...

Detastaturizarea - cea mai recenta campanie Pizza Hut
Detastaturizarea - cea mai recenta campanie Pizza Hut

Pizza Hut lansează o campanie ce încurajează românii să redescopere bucuria meselor în oraş. Pornind de la o problemă reală și din ce în ce mai întâlnită, mâncatul deasupra tastaturii, campania ...

Pastreaza-ti nunta in amintire cu cel mai bun fotograf nunta
Pastreaza-ti nunta in amintire cu cel mai bun fotograf nunta

Multe din lucrurile de la nunta ta vor trece – muzica, tortul, florile – însa fotografiile vor rămâne pentru toată viața, așa că trebuie să acorzi o atenție deosebită când alegi ...

Restaurante Oro Toro by OSHO in Mega Mall si Baneasa Shopping City
Restaurante Oro Toro by OSHO in Mega Mall si Baneasa Shopping City

Luna aceasta, lantul de restaurante Oro Toro by OSHO deschide doua noi locatii in doua centre comerciale din Bucuresti – Mega Mall, la jumatatea lunii mai, si Baneasa Shopping City, la ...

Ultimele pregatiri in HoReCa pentru inceputul sezonului pe litoral
Ultimele pregatiri in HoReCa pentru inceputul sezonului pe litoral

Daca au trecut si Sarbatorile de Paste, inseamna ca luna mai este foarte aproape. In a doua parte din aprilie, administratorii de societati din industria HoReCa de pe litoralul romanesc fac ...

Hot Bucket de la KFC devine Bucket de bine, in beneficiul SOS Satele Copiilor Romania
Hot Bucket de la KFC devine Bucket de bine, in beneficiul SOS Satele Copiilor Romania

KFC lansează campania “Bucket de bine”, prin care va sustine bugetul anual al unei familii SOS din cadrul organizatiei SOS Satele Copiilor Bucuresti. Astfel, în perioada 1 martie - 31 decembrie, ...

Pizza Festival la Pizza Hut - in 2015, pentru al cincilea an consecutiv
Pizza Festival la Pizza Hut - in 2015, pentru al cincilea an consecutiv

Pizza Hut organizează, pentru al cincilea an consecutiv, Pizza Festival: peste 15 retete, 3 blaturi si un pret unic de 21.9 lei, în evenimentul all-you-can-eat al anului. De luni până vineri, ...

Restaurantele dotate cu aparate profesionale au o eficienta mai buna pe termen lung
Restaurantele dotate cu aparate profesionale au o eficienta mai buna pe termen lung

Afacerile in domeniul alimentatiei publice sunt printre cele mai des intalnite start-up-uri, mai ales pe litoral si in statiunile de munte. De la o simpla unitate ce produse covrigi sau gogosi ...