GastroPan 2013 - cel mai mare targ de panificatie, cofetarie si alimentatie publica

GastroPan 2013 - cel mai mare targ de panificatie, cofetarie si alimentatie publica

În intervalul 11-14 aprilie, la noul centru Exporom din localitatea Pantelimon se va desfăsura editia a V-a a celui mai important eveniment autohton din domeniul panificatiei, al cofetăriei si al ospitalitătii. Sute de furnizori de echipamente, materii prime, tehnologii si solutii pentru afacerile de profil vor sosi din întreaga lume pentru a expune pe o suprafată de peste 10.000 mp, ultimele inovatii din domeniu. Programul bogat în demonstratii si concursuri vor impune noi produse pe piata de profil.

Solutiile prezentate la expozitie se adresează atât specialistilor, cât si publicului larg, fiind un punct de legătură între furnizori, producători si consumatori. Pâinea, produsele de patiserie, sandvisurile, torturile, deserturile sau preparatele culinare complexe pe care le vor putea admira si degusta vizitatorii, respectă tendintele actuale de pe piată, precum caracterul hrănitor, gustos si sănătos al alimentelor.

În acelasi timp, operatorii de cofetării, brutării sau restaurante aflate în căutarea unor noi nise de afaceri sau a unor oportunităti de dezvoltare a activitătii, vor regăsi la GastroPan cele mai eficiente oferte de ingrediente, tehnologii si echipamente de la furnizori din întreaga lume. Vizitatorii vor avea ocazia de a testa cele mai noi ingrediente si retete, de a urmări modul de functionare al celor mai moderne echipamente, dar si de a experimenta cele mai recente tehnologii de productie.

Demonstratiile sustinute, printre care sesiunile de coacere a pâinii, tehnicile de sculptură în legume, fructe, zahăr, ciocolată sau martipan, precum si programele de preparare a înghetatei artizanale sau show-urile de gătit dinamice transformă expozitia într-un spatiu al inovatiei si al creativitătii. La GastroPan îsi vor măsura talentul cei mai buni brutari, cofetari si bucătari din tară, fiind desemnate Pâinea, Tortul si Înghetata Anului 2013.

La GastroPan 2013 sunt asteptati peste 20.000 de vizitatori. Toate detaliile despre eveniment, precum si conditiile de participare pentru expozanti se regăsesc pe pagina oficială a expozitiei - www.gastropan.ro.

GastroPan este cel mai mare târg de panificatie, cofetărie si alimentatie publică organizat pe piata autohtonă de profil si unul dintre cele mai importante din Europa Centrală si de Est. Evenimentul prezintă cele mai noi si mai eficiente ingrediente, echipamente si tehnologii de productie. Produsele finite lansate la expozitie, concursurile si demonstratiile practice din program contribuie la dezvoltarea pietei de profil.





Utilaje, echipamente si accesorii horeca de ultima generatie, pentru afaceri de succes
Utilaje, echipamente si accesorii horeca de ultima generatie, pentru afaceri de succes

Dupa afacerile din comert, cele din horeca sunt probabil in topul popularitatii in zona de business din Romania. Includem aici atat partea de hoteluri, pensiuni si alte unitati turistice, cat mai ...

Cum sa alegi un restaurant pentru nunta
Cum sa alegi un restaurant pentru nunta

Alegerea unui restaurant / a unei sali de evenimente pentru nunta nu este deloc o misiune simpla. In orasul tau (sau in cel in care iti propui sa organizezi acest eveniment ...

Cheesy Bites Remix - un nou blat de pizza lansat de Pizza Hut
Cheesy Bites Remix - un nou blat de pizza lansat de Pizza Hut

Pizza Hut a lansat recent Cheesy Bites Remix, un nou tip de blat a cărui margine contine 24 de rulouri umplute cu brânză lava si asortate cu trei tipuri de arome ...

Detastaturizarea - cea mai recenta campanie Pizza Hut
Detastaturizarea - cea mai recenta campanie Pizza Hut

Pizza Hut lansează o campanie ce încurajează românii să redescopere bucuria meselor în oraş. Pornind de la o problemă reală și din ce în ce mai întâlnită, mâncatul deasupra tastaturii, campania ...

Pastreaza-ti nunta in amintire cu cel mai bun fotograf nunta
Pastreaza-ti nunta in amintire cu cel mai bun fotograf nunta

Multe din lucrurile de la nunta ta vor trece – muzica, tortul, florile – însa fotografiile vor rămâne pentru toată viața, așa că trebuie să acorzi o atenție deosebită când alegi ...

Restaurante Oro Toro by OSHO in Mega Mall si Baneasa Shopping City
Restaurante Oro Toro by OSHO in Mega Mall si Baneasa Shopping City

Luna aceasta, lantul de restaurante Oro Toro by OSHO deschide doua noi locatii in doua centre comerciale din Bucuresti – Mega Mall, la jumatatea lunii mai, si Baneasa Shopping City, la ...

Ultimele pregatiri in HoReCa pentru inceputul sezonului pe litoral
Ultimele pregatiri in HoReCa pentru inceputul sezonului pe litoral

Daca au trecut si Sarbatorile de Paste, inseamna ca luna mai este foarte aproape. In a doua parte din aprilie, administratorii de societati din industria HoReCa de pe litoralul romanesc fac ...

Hot Bucket de la KFC devine Bucket de bine, in beneficiul SOS Satele Copiilor Romania
Hot Bucket de la KFC devine Bucket de bine, in beneficiul SOS Satele Copiilor Romania

KFC lansează campania “Bucket de bine”, prin care va sustine bugetul anual al unei familii SOS din cadrul organizatiei SOS Satele Copiilor Bucuresti. Astfel, în perioada 1 martie - 31 decembrie, ...

Pizza Festival la Pizza Hut - in 2015, pentru al cincilea an consecutiv
Pizza Festival la Pizza Hut - in 2015, pentru al cincilea an consecutiv

Pizza Hut organizează, pentru al cincilea an consecutiv, Pizza Festival: peste 15 retete, 3 blaturi si un pret unic de 21.9 lei, în evenimentul all-you-can-eat al anului. De luni până vineri, ...

Restaurantele dotate cu aparate profesionale au o eficienta mai buna pe termen lung
Restaurantele dotate cu aparate profesionale au o eficienta mai buna pe termen lung

Afacerile in domeniul alimentatiei publice sunt printre cele mai des intalnite start-up-uri, mai ales pe litoral si in statiunile de munte. De la o simpla unitate ce produse covrigi sau gogosi ...