City Grill - 10 ani de bucatarie romaneasca urbana

City Grill - 10 ani de bucatarie romaneasca urbana

In ultimii 2 ani, City Grill a incercat sa aduca un omagiu conceptului de restaurant interbelic, la originile sale aflandu-se bucataria traditionala, marcata mai apoi de influentele diverselor timpuri: de la bucataria orientala la cea nemteasca iar mai apoi la cea frantuzeasca si ajunsa in prezent o bucatarie urbana cu influente cosmopolite, ce pastreaza din traditionalismul initial. Pentru a celebra 10 ani de City Grill, 10 ani alaturi de bucuresteni, in fiecare restaurant vor avea loc o serie de activitati, ce promit a incanta papilele gustative chiar si ale celor mai gurmanzi localnici.

„Cand am fondat City Grill in 2004, obiectivul nostru principal era de a crea o mancare cu un gust distinct, preparata simplu, incat sa pastreze savoarea si aroma ingredientelor de baza. Atat prin design-ul restaurantelor, cat si prin meniul propus, ne-am dorit sa reinviem si sa reinterpretam vechile valori romanesti. In 10 ani de activitate ne mandrim cu 15 unitati operate, 1.000 de angajati in grup si peste 10.000 de clienti pe zi, incantati sa guste bunatatile din meniul nostru. Pentru ca nu am fi ajuns astazi aici fara clientii nostri, vreau sa le multumesc tuturor celor care ne-au calcat pragul si au facut ca acest vis sa devina o realitate de succes’’, afirma Dragos Petrescu, CEO al Grupului City Grill.

"Prin fiecare client care ne-a trecut pragul, povestea fiecarui loc se imbogateste cu noi istorisiri, prin urmare o aniversare adevarata presupune a darui inapoi, tuturor celor care au ales de 10 ani restaurantele City Grill. Astfel, va fi creata campania umanitara Meniu in asteptare la City Grill, compusa din meniuri speciale zilnice care vor fi plasate pe o lista de asteptare pentru a fi oferite oamenilor nevoiasi. In urmatoarele 2 luni, meniurile speciale vor fi daruite atat de catre echipele din fiecare restaurant City Grill, cat si de catre clientii dornici sa se implice in aceasta campanie", spun reprezentantii companiei.

Cu ocazia aniversarii celor 10 ani savurosi, City Grill a creat special Meniul festiv de 10 ani, meniu cu care va surprinde in anumite intervale orare alese aleator clientii existenti in restaurant. Aceste meniuri contin cele mai savuroase preparate City Grill la un pret aniversar de 10 lei.

In acesta zi de sarbatoare, clientii pot avea surpriza ca Chef Kevin sa le ia comanda la masa si sa le pregateasca un preparat unic, personalizat. Surprizele nu vor lipsi din nicio farfurie, iar deliciul va fi cuvantul cheie pentru fiecare preparat al lui Chef Kevin. In plus, pe baza de rezervare, Chef Kevin va organiza pe 31 mai si 7 iunie intre 9-11 un workshop in care se va gati Laska, unul dintre cele mai populare preparate din Malaezia.

Surprizele continua, astfel City Grill va aduce Vedete la masa cu clientii, iar cei ce aleg restaurantele City Grill din Covaci si Lipscani vor fi surprinsi de o vedeta cunoscuta care se va aseza cu ei la masa de pranz, la o cafea sau o scurta discutie.

City Grill a introdus in ultimii ani conceptul de bucatarie romaneasca urbana, sedimentand acest stil de viata, in fond, prin fiecare locatie nou deschisa si prin fiecare meniu creat special pentru cei ce iubesc gastronomia autohtona. Bucataria romaneasca urbana este un mix impecabil, ce inglobeaza un secol de gastronomie, in care arta gatitului, plecata initial dintr-o necesitate a omului, a evoluat treptat spre placere si chiar spre pasiune.



Utilaje, echipamente si accesorii horeca de ultima generatie, pentru afaceri de succes
Utilaje, echipamente si accesorii horeca de ultima generatie, pentru afaceri de succes

Dupa afacerile din comert, cele din horeca sunt probabil in topul popularitatii in zona de business din Romania. Includem aici atat partea de hoteluri, pensiuni si alte unitati turistice, cat mai ...

Cum sa alegi un restaurant pentru nunta
Cum sa alegi un restaurant pentru nunta

Alegerea unui restaurant / a unei sali de evenimente pentru nunta nu este deloc o misiune simpla. In orasul tau (sau in cel in care iti propui sa organizezi acest eveniment ...

Cheesy Bites Remix - un nou blat de pizza lansat de Pizza Hut
Cheesy Bites Remix - un nou blat de pizza lansat de Pizza Hut

Pizza Hut a lansat recent Cheesy Bites Remix, un nou tip de blat a cărui margine contine 24 de rulouri umplute cu brânză lava si asortate cu trei tipuri de arome ...

Detastaturizarea - cea mai recenta campanie Pizza Hut
Detastaturizarea - cea mai recenta campanie Pizza Hut

Pizza Hut lansează o campanie ce încurajează românii să redescopere bucuria meselor în oraş. Pornind de la o problemă reală și din ce în ce mai întâlnită, mâncatul deasupra tastaturii, campania ...

Pastreaza-ti nunta in amintire cu cel mai bun fotograf nunta
Pastreaza-ti nunta in amintire cu cel mai bun fotograf nunta

Multe din lucrurile de la nunta ta vor trece – muzica, tortul, florile – însa fotografiile vor rămâne pentru toată viața, așa că trebuie să acorzi o atenție deosebită când alegi ...

Restaurante Oro Toro by OSHO in Mega Mall si Baneasa Shopping City
Restaurante Oro Toro by OSHO in Mega Mall si Baneasa Shopping City

Luna aceasta, lantul de restaurante Oro Toro by OSHO deschide doua noi locatii in doua centre comerciale din Bucuresti – Mega Mall, la jumatatea lunii mai, si Baneasa Shopping City, la ...

Ultimele pregatiri in HoReCa pentru inceputul sezonului pe litoral
Ultimele pregatiri in HoReCa pentru inceputul sezonului pe litoral

Daca au trecut si Sarbatorile de Paste, inseamna ca luna mai este foarte aproape. In a doua parte din aprilie, administratorii de societati din industria HoReCa de pe litoralul romanesc fac ...

Hot Bucket de la KFC devine Bucket de bine, in beneficiul SOS Satele Copiilor Romania
Hot Bucket de la KFC devine Bucket de bine, in beneficiul SOS Satele Copiilor Romania

KFC lansează campania “Bucket de bine”, prin care va sustine bugetul anual al unei familii SOS din cadrul organizatiei SOS Satele Copiilor Bucuresti. Astfel, în perioada 1 martie - 31 decembrie, ...

Pizza Festival la Pizza Hut - in 2015, pentru al cincilea an consecutiv
Pizza Festival la Pizza Hut - in 2015, pentru al cincilea an consecutiv

Pizza Hut organizează, pentru al cincilea an consecutiv, Pizza Festival: peste 15 retete, 3 blaturi si un pret unic de 21.9 lei, în evenimentul all-you-can-eat al anului. De luni până vineri, ...

Restaurantele dotate cu aparate profesionale au o eficienta mai buna pe termen lung
Restaurantele dotate cu aparate profesionale au o eficienta mai buna pe termen lung

Afacerile in domeniul alimentatiei publice sunt printre cele mai des intalnite start-up-uri, mai ales pe litoral si in statiunile de munte. De la o simpla unitate ce produse covrigi sau gogosi ...