Bogdan Mihai Radu a expus cele mai noi picturi la inaugurarea restaurantului Vacamuuu

Bogdan Mihai Radu a expus cele mai noi picturi la inaugurarea restaurantului Vacamuuu

Trei dintre cele mai recente picturi ale artistului Bogdan Mihai Radu au fost expuse în cadrul evenimentului de inaugurare a unui nou restaurant din București care a avut loc saptămâna trecută.

Pictate în ulei pe pânză, pe o dimensiune de 30x35 cm, “Concert”, “Expozitie 2012” si “Vernisaj la Cercul National militar 2011” sunt numele celor trei lucrări din colecția pictorului român care vor fi în continuare expuse pentru vânzare în ambianța selectă a restaurantului “Vacamuuu”.

“Dacă până acum am preferat să expun lucrările în galerii de artă și spații exclusiv destinate artei plastice, evenimentul de inaugurare al restaurantului «Vacamuuu» mi-a oferit șansa de a fi prezent și în spații neconvenționale, în armonie cu arta gastronomică și cu rafinamentul locației”, a declarat pictorul.

“Vacamuuu” vine cu un concept unic în Europa. Bazat în special pe Dry Aged Beef, noua locație va fi restaurant, bacanie și macelarie, toate într-unul. Dezvoltatorii conceptului s-au ocupat, de asemenea de Osho, Uptown și Cafe de Paris.

La deschidere invitații s-au delectat cu mâncare savuroasă, vinuri fine și muzica unor cântăreți de marcă.

Noul restaurant “Vacamuuu” poate fi găsit la adresa Calea Floresca Nr. 111.

 


Cu peste 20 de expoziții personale în ultimii 10 ani în principalele orașe culturale din țară precum Sibiu, București sau Sinaia, Bogdan Mihai Radu a început cariera artistică la începutul anilor 2000. Contaminat de naturalețea și dezinvoltura copiilor și încântat de ameliorarea vizibilă a stării lor de sănătate, sub efectul miraculos al culorilor devine preocupat de artă - terapie, specializarea sa.

În prezent, Bogdan pregătește un nou vernisaj, alături de artistul Liviu Mihai, care va avea loc pe 1 decembrie, la Turnul Artelor. Până pe 23 noiembrie coordonează și face parte din juriul celei mai recente campanii de rebranding a studioului de cycling World Class România, GRAFFITI STUDIO @ Upground.



Utilaje, echipamente si accesorii horeca de ultima generatie, pentru afaceri de succes
Utilaje, echipamente si accesorii horeca de ultima generatie, pentru afaceri de succes

Dupa afacerile din comert, cele din horeca sunt probabil in topul popularitatii in zona de business din Romania. Includem aici atat partea de hoteluri, pensiuni si alte unitati turistice, cat mai ...

Cum sa alegi un restaurant pentru nunta
Cum sa alegi un restaurant pentru nunta

Alegerea unui restaurant / a unei sali de evenimente pentru nunta nu este deloc o misiune simpla. In orasul tau (sau in cel in care iti propui sa organizezi acest eveniment ...

Cheesy Bites Remix - un nou blat de pizza lansat de Pizza Hut
Cheesy Bites Remix - un nou blat de pizza lansat de Pizza Hut

Pizza Hut a lansat recent Cheesy Bites Remix, un nou tip de blat a cărui margine contine 24 de rulouri umplute cu brânză lava si asortate cu trei tipuri de arome ...

Detastaturizarea - cea mai recenta campanie Pizza Hut
Detastaturizarea - cea mai recenta campanie Pizza Hut

Pizza Hut lansează o campanie ce încurajează românii să redescopere bucuria meselor în oraş. Pornind de la o problemă reală și din ce în ce mai întâlnită, mâncatul deasupra tastaturii, campania ...

Pastreaza-ti nunta in amintire cu cel mai bun fotograf nunta
Pastreaza-ti nunta in amintire cu cel mai bun fotograf nunta

Multe din lucrurile de la nunta ta vor trece – muzica, tortul, florile – însa fotografiile vor rămâne pentru toată viața, așa că trebuie să acorzi o atenție deosebită când alegi ...

Restaurante Oro Toro by OSHO in Mega Mall si Baneasa Shopping City
Restaurante Oro Toro by OSHO in Mega Mall si Baneasa Shopping City

Luna aceasta, lantul de restaurante Oro Toro by OSHO deschide doua noi locatii in doua centre comerciale din Bucuresti – Mega Mall, la jumatatea lunii mai, si Baneasa Shopping City, la ...

Ultimele pregatiri in HoReCa pentru inceputul sezonului pe litoral
Ultimele pregatiri in HoReCa pentru inceputul sezonului pe litoral

Daca au trecut si Sarbatorile de Paste, inseamna ca luna mai este foarte aproape. In a doua parte din aprilie, administratorii de societati din industria HoReCa de pe litoralul romanesc fac ...

Hot Bucket de la KFC devine Bucket de bine, in beneficiul SOS Satele Copiilor Romania
Hot Bucket de la KFC devine Bucket de bine, in beneficiul SOS Satele Copiilor Romania

KFC lansează campania “Bucket de bine”, prin care va sustine bugetul anual al unei familii SOS din cadrul organizatiei SOS Satele Copiilor Bucuresti. Astfel, în perioada 1 martie - 31 decembrie, ...

Pizza Festival la Pizza Hut - in 2015, pentru al cincilea an consecutiv
Pizza Festival la Pizza Hut - in 2015, pentru al cincilea an consecutiv

Pizza Hut organizează, pentru al cincilea an consecutiv, Pizza Festival: peste 15 retete, 3 blaturi si un pret unic de 21.9 lei, în evenimentul all-you-can-eat al anului. De luni până vineri, ...

Restaurantele dotate cu aparate profesionale au o eficienta mai buna pe termen lung
Restaurantele dotate cu aparate profesionale au o eficienta mai buna pe termen lung

Afacerile in domeniul alimentatiei publice sunt printre cele mai des intalnite start-up-uri, mai ales pe litoral si in statiunile de munte. De la o simpla unitate ce produse covrigi sau gogosi ...