.

Blog de calator -

Chic Ville - o noua colectie de decoratiuni pentru masa de Paste

Publicat la data de: 30-03-2015

Chic Ville - o noua colectie de decoratiuni pentru masa de Paste

Cu ocazia Sărbătorilor Pascale, Chic Ville, conceptul de magazin home&deco 100% ambiental, introduce o gamă nouă de decoratiuni tematice care vor transforma masa clasică într-un adevărat ambient festiv.

Începând cu această lună, Chic Ville introduce în toate magazinele sale noua colectie de decoratiuni de primăvară si de Paste, formată din peste 350 de piese destinate decorării casei în această perioadă, printre acestea regăsindu-se obiecte de sticlă, ceramică, obiecte pentru servirea mesei, textile, plante decorative, cât si o serie de cutii deosebite, special create pentru păstrarea dulciurilor si a altor bunătăti.

„Decoratiunile vor fi disponibile atât în magazine, cât si în cadrul shop-ului online si vor include accesorii pentru amenajarea mesei de Paste în  forme si decoruri specifice acestei sărbători, dintre cele mai neasteptate, de la ouă decorative din ceramică, servetele cu iepurasi si până la coronite cu ouă decorative colorate”, a declarat Marius serbănescu, Director de Achizitii al Chic Ville.

Cu ajutorul designerilor Chic Ville, în fiecare magazin vor exista sugestii de tipuri de interioare si mese festive, care vor reda spiritul Sărbătorilor Pascale. În functie de preferinte, clientii vor putea opta pentru fete de mese tesute fără rival în Italia, vase de ceramică decorate manual, carafe sau decantoare. Vedetele incontestabile ale meselor de Paste sunt platourile si suporturile etajate, care prin materialul din care sunt făcute, dimensiune si formă, transformă o masă obisnuită într-un adevarat spectacol.

Arta mesei în 4 stiluri: Cottage Easter, Fancy Easter, La Vie en Rose si Romantic Easter

Potrivit companiei, când vine vorba de amenajarea mesei de Paste, nu se mai pot face deosebiri între ce caută românii si trendurile europene. „Existenta în mod constant în magazinele noastre a ultimelor trenduri si colectii, încă din primul moment al aparitiei lor, duce, în mod cert, la aceeasi informare si aceleasi preferinte, si pe plan local, cât si în alte tări”, a mai spus Marius serbănescu. 
Acesta a subliniat că Chic Ville recomandă, în acest an, patru stiluri deosebite de amenajare a mesei de Paste care, cu sigurantă, vor aduce o notă deosebită si vor înveseli atmosfera.

Primul dintre stilurile propuse de Chic Ville este Cottage Easter, inspirat parcă din Sărbătorile de demult. Acesta aduce în prim plan tesături deosebite, în special din in, în nuante calde, care  amintesc de casa bunicii. Lemnul este unul dintre elementele cheie al stilului Cottage Easter, iar sfesnicele sau tăvile din acest material nu trebuie să lipsească. Pentru a sparge usoara monotonie dată de nuantele naturii, stilul propus de Chic Ville cuprinde si decoratiuni în culori vii, precum ouă din ceramică galbenă.

Pentru adeptii stilului clasic, Chic Ville propune modelul de amenajare Fancy Easter, ce pune accent pe culori puternice însă inspiră o elegantă fără margini. Verdele este culoarea vedetă, însă dacă ne gândim la texturi observăm metale cu aspect pretios, cristal si ceramică deosebită. Într-un astfel de stil nu are cum să lipsească un aranjament floral deosebit si nici un decantor de vin, care par să încununeze atmosfera de sărbătoare.

Un alt stil propus de designerii Chic Ville este La vie en Rose, stil care debordează de veselie. Adresându-se persoanelor pline de viată, acest stil aduce accente de culoare precum roz sau lila si propune folosirea de aranjamente florale la fel de vesele. Nu lipsesc însă decoratiunile deosebite, jucăuse, precum pahare de cristal, mici lumânări parfumate sau ouă de Paste stilizate. La vie en Rose îndeamnă, cu sigurantă, la visare si la relaxare!

Ultimul stil propus de Chic Ville se adresează romanticilor incurabili, de aici obtinând si numele Romantic Easter. Dintr-un astfel de stil nu au cum să lipsească imprimeurile florare în nuante calde si nici buchetele de trandafiri. Vesela parcă alintă orice privire pe care o arunci peste masă datorită nuantelor cuminti de lila. Nu lipsesc nici scaunele comode, tapitate, care îndeamnă la relaxare.

În această perioadă, Chic Ville remarcă faptul că bărbatii devin la fel de interesati de cadouri precum femeile, numărul acestora crescând semnificativ. Spre deosebire de doamne, cei mai multi dintre acestia au solicitari certe pe un articol, întrucât partenerele lor îsi aleg în prealabil obiectele dorite.

Pentru a veni în întâmpinarea celor care au în plan oferirea unor cadouri de efect, Chic Ville pune la dispozitie, atât în magazine, cât si pe site, o gamă largă de pachete speciale. În functie de destinatar, clientii vor putea alege cadouri clasice, romantice, vintage sau chiar rustice.

Pentru acest sezon, Chic Ville recomandă seturile de ceai sau cafea, în diverse combinatii, binevenite oricui, oricând, iar pentru doamnele si domnisoarele ale căror mese festive sunt întodeauna însotite de un aranajament floral, se poate opta pentru diverse vaze si suporturi de flori, care dau charm oricăror încăperi. De altfel, pentru o notă mai personală, un cadou special l-ar putea reprezenta una dintre multitudinea de variante de rame foto, disponibile în oferta Chic Ville.

Chic Ville este reteaua de magazine de decoratiuni interioare ce pune la dispozitia clientilor o gamă variată de produse cu un aer clasic, vintage, până la industrial contemporan.

Printre cele 9.500 de tipuri de produse aflate în stoc se află de mic mobilier (mese, scaune, fotolii, comode, birouri, etajere, biblioteci), obiecte de sticlă, ceramică, accesorii pentru bucătărie, obiecte de decor, textile, perne, plante decorative si cadouri sau suveniruri.

În acest moment Chic Ville detine două magazine în Cluj-Napoca, iar al treilea este localizat în Bucuresti. De asemenea, cei pasionati de frumos pot vizita si magazinul online www.chicville.ro pentru a vizualiza toată gama de produse.

Tags:



Revelion 2017 - Un An Nou de 4 Stele la Hotel Iaki
Revelion 2017 - Un An Nou de 4 Stele la Hotel Iaki
 Un An Nou de 4 Stele la Hotel IAKI Pachet cazare 3 nopti ( in perioada - 30 Decembrie 2016 – 2  Ianuarie 2017) Pachetul include: 3 nopti de cazare All inclusive ...
Pachet Spa Romantic
Pachet Spa Romantic
 O evadare binemeritata din cotidian pentru tine si persoana speciala.    Alege un sejur de toamna la Marea Neagra!   Pachetul include:   - 2 nopti de cazare cu mic dejun   - Acces IAKI SPA pentru: piscina interioara, ...
Pachet Vinoterapie
Pachet Vinoterapie
  Descopera vinoterapia „cheia tineretii” - cea mai recenta moda in materie de tratamente de infrumusetare. Terapia prin vin constituie o adevarata bariera impotriva radicalilor liberi si a ridurilor, protejeaza fibrele de elastina ...
Pachet Voyage D\'Harmonie
Pachet Voyage D\'Harmonie
Voyage d'Harmonie - O calatorie pe taramul armoniei, al echilibrului si plenitudinii Pachetul include: - 2 nopti de cazare cu mic dejun - Acces IAKI Spa pentru: piscina interioara, sauna, Jacuzzi, fitness, dus emotional, ...
Pachet Purify your Body
Pachet Purify your Body
 Purify your body Descopera metoda perfecta pentru detoxifiere, regenerare, slabire si relaxare! Daca iubesti corpul si alegi sa ai grija de el, purificarea si echilibrarea naturala a trupului, dar atingerea starii de bine sunt acum ...
Beneficii pentru turistii romani in 40 de orase din lume, prin platforma Priceless.com dezvoltata de MasterCard
Beneficii pentru turistii romani in 40 de orase din lume, prin platforma Priceless.com dezvoltata de MasterCard
În premieră natională, MasterCard anuntă lansarea platformei www.priceless.com posesorilor de carduri MasterCard si Maestro din România. Astfel, începând cu luna noiembrie, acestia pot beneficia de avantaje si privilegii în cele mai ...
...
Revelion Exclusiv 2016- Hotel IAKI, Mamaia
Revelion Exclusiv 2016- Hotel IAKI, Mamaia
 Revelion exclusiv la Hotel Iaki- Un An Nou de 4 Stele Pachet 3 nopti (31 Decembrie 2015 – 3 Ianuarie 2016) Pachetul include:   3 nopti de cazare All Inclusive ( mic dejun, pranz, cina, ...
Smartphone-ul LG G Flex2 este disponibil la pre-comanda, pentru toti utilizatorii Vodafone
Smartphone-ul LG G Flex2 este disponibil la pre-comanda, pentru toti utilizatorii Vodafone
Utilizatorii Vodafone Romania pot inregistra pre-comenzile pentru noul LG G Flex2. Noul smartphone este disponibil la pre-comanda online, impreuna cu abonamentul RED 39, la pretul de 199 euro (TVA inclus). Utilizatorii ...
Mancare comandata online, chiar si cand te plimbi prin tara
Mancare comandata online, chiar si cand te plimbi prin tara
Am descoperit recent platforma de comenzi online FoodPanda.ro, extrem de populara in Bucuresti si in alte orase mari. Partea buna este ca iti faci cont de utilizator intr-un singur loc si ...