
F&B Business Accelerator, singurul accelerator de afaceri din România dedicat dezvoltării produselor alimentare inovatoare, anunță lansarea celei de-a 13-a ediții.
Antreprenorii din România și Republica Moldova care dezvoltă produse alimentare se pot înscrie la programul de accelerare până pe 16 martie, accesând site-ul F&B Business Accelerator.
Programul este susținut de UniCredit Bank și Bocado, iar printre cele mai importante beneficii se numără:
6 săptămâni cu workshopuri online, de grup
Întâlniri de mentorat 1 to 1
Întâlniri de finanțare
Facilitarea de parteneriate strategice în industrie
Participarea la F&B Innovation Camp, singurul bootcamp de inovare în industria alimentară (26-28 mai, Balvanyos Resor, jud. Covasna)
„F&B Business Accelerator reprezintă o platformă reală de transformare pentru antreprenorii din industria alimentară. Prin workshopuri, mentorat și acces la investitori, îi ajutăm pe aceștia să își valideze planurile și să își accelereze creșterea. Scopul nostru este să sprijinim fondatorii nu doar pe perioada acceleratorului, ci pe termen lung, oferindu-le instrumentele și conexiunile necesare pentru a penetra piața și a propune consumatorului final o ofertă crescută de produse alimentare inovatoare, create în România”, afirmă Robert Agarici, coordonator al F&B Business Accelerator.
Mentori și experți de top în industria F&B
De-a lungul celor 12 ediții anterioare, peste 80 de traineri și mentori s-au alăturat programului, oferind sprijin antreprenorilor în dezvoltarea produselor lor. Printre aceștia se numără: Dragoș Petrescu, fondator City Grill Grup, Radu Savopol, fondator 5 to go, Dan Isai, fondator Salad Box, Radu Bălăceanu, cofondator LifeBox, Ciprian Stancu, cofondator Republica BIO, Albert Davidoglu, CEO Macromex, Alfred Dauteuil, fondator Jerry’s Pizza, Daniel Donici, fondator Artesana, Răzvan Gheorghiu-Testa, Partener Fondator Țuca Zbârcea & Asociații, Laurențiu Bănescu, cofondator Zăganu Craft Beer.
Hospitality Culture Institute reunește lideri din ospitalitate, profesioniști din diverse industrii, arhitecți, reprezentanți media, antreprenori și manageri. Misiunea Institutului este de a identifica tendințe cu impact economic, social, politic și cultural și de a împărțăși know-how și soluții aplicate. Printre cele mai importante proiecte ale Hospitality Culture Institute se numără F&B Business Accelerator, Romanian Hospitality Awards, National Food Service Research, Urbea Food Fest și Intimate Roundtable Conversations.