Wu Xing - 12 ani de livrari de mancare chinezeasca la domiciliu

Wu Xing - 12 ani de livrari de mancare chinezeasca la domiciliu

Pe 27 septembrie, Wu Xing a sărbătorit 12 ani de la lansarea pe piaţa bucureşteană a produselor de mâncare chinezească la domiciliu. Acum 12 ani, Sabin Cernea, împreună cu familia sa, a gândit şi a pornit acest business, crezând că românul ar putea deveni un veritabil consumator şi că piaţa românească este pregătită pentru un asemenea proiect. Ceea ce s-a şi întâmplat, Wu Xing devenind în timp numărul unu, în Bucureşti, în domeniul livrării la domiciliu a mâncării chinezeşti.

La ceas aniversar, Sabin Cernea, fondatorul Wu Xing, împreună cu echipa sa, a mulţumit partenerilor, clienţilor fideli, presei pentru eforturile pe care le-au depus împreună pentru ca Wu Xing să devină ceea ce este - o companie puternică, cu un brand de produs bine conturat pe piaţa de profil şi care este în continuă creştere.

"Această seară este una a mulţumirilor, pentru că numai alături de dumneavoastră, am reuşit să creăm ceea ce există astăzi. A fost greu, recunosc, dar şi rezultatele nu au întârziat să apară.Am reuşit să facem din Wu Xing un brand şi să educăm clienţii noştri să deprindă o cultură culinară", a spus fondatorul Wu Xing.

La eveniment au fost prezenţi Ionel Blănculescu, fost ministru al Corpului de Control al Guvernului, actual analist şi specialist în economie naţională, Liu QiWei, consilier al Ambasadorului Chinei la Bucureşti, Constantin Cerbulescu, Preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor. Acestora li s-au alăturat o serie de bloggeri, personalităţi din domeniul monden (Dragoş Moştenescu, Cosmin Tudoran – membru Cassa Loco) şi mulţi alţii.

Evenimentul a beneficiat şi de o demonstraţie culinară a maestrului bucătar şi trainer Wu Xing, Tushin Tugso, care a pregătit invitaţilor trei preparate “vedetă” ale brand-ului. Atmosfera a fost condimentată de trupa 4Flames, care a avut un show incendiar de muzică şi lumini.



Utilaje, echipamente si accesorii horeca de ultima generatie, pentru afaceri de succes
Utilaje, echipamente si accesorii horeca de ultima generatie, pentru afaceri de succes

Dupa afacerile din comert, cele din horeca sunt probabil in topul popularitatii in zona de business din Romania. Includem aici atat partea de hoteluri, pensiuni si alte unitati turistice, cat mai ...

Cum sa alegi un restaurant pentru nunta
Cum sa alegi un restaurant pentru nunta

Alegerea unui restaurant / a unei sali de evenimente pentru nunta nu este deloc o misiune simpla. In orasul tau (sau in cel in care iti propui sa organizezi acest eveniment ...

Cheesy Bites Remix - un nou blat de pizza lansat de Pizza Hut
Cheesy Bites Remix - un nou blat de pizza lansat de Pizza Hut

Pizza Hut a lansat recent Cheesy Bites Remix, un nou tip de blat a cărui margine contine 24 de rulouri umplute cu brânză lava si asortate cu trei tipuri de arome ...

Detastaturizarea - cea mai recenta campanie Pizza Hut
Detastaturizarea - cea mai recenta campanie Pizza Hut

Pizza Hut lansează o campanie ce încurajează românii să redescopere bucuria meselor în oraş. Pornind de la o problemă reală și din ce în ce mai întâlnită, mâncatul deasupra tastaturii, campania ...

Pastreaza-ti nunta in amintire cu cel mai bun fotograf nunta
Pastreaza-ti nunta in amintire cu cel mai bun fotograf nunta

Multe din lucrurile de la nunta ta vor trece – muzica, tortul, florile – însa fotografiile vor rămâne pentru toată viața, așa că trebuie să acorzi o atenție deosebită când alegi ...

Restaurante Oro Toro by OSHO in Mega Mall si Baneasa Shopping City
Restaurante Oro Toro by OSHO in Mega Mall si Baneasa Shopping City

Luna aceasta, lantul de restaurante Oro Toro by OSHO deschide doua noi locatii in doua centre comerciale din Bucuresti – Mega Mall, la jumatatea lunii mai, si Baneasa Shopping City, la ...

Ultimele pregatiri in HoReCa pentru inceputul sezonului pe litoral
Ultimele pregatiri in HoReCa pentru inceputul sezonului pe litoral

Daca au trecut si Sarbatorile de Paste, inseamna ca luna mai este foarte aproape. In a doua parte din aprilie, administratorii de societati din industria HoReCa de pe litoralul romanesc fac ...

Hot Bucket de la KFC devine Bucket de bine, in beneficiul SOS Satele Copiilor Romania
Hot Bucket de la KFC devine Bucket de bine, in beneficiul SOS Satele Copiilor Romania

KFC lansează campania “Bucket de bine”, prin care va sustine bugetul anual al unei familii SOS din cadrul organizatiei SOS Satele Copiilor Bucuresti. Astfel, în perioada 1 martie - 31 decembrie, ...

Pizza Festival la Pizza Hut - in 2015, pentru al cincilea an consecutiv
Pizza Festival la Pizza Hut - in 2015, pentru al cincilea an consecutiv

Pizza Hut organizează, pentru al cincilea an consecutiv, Pizza Festival: peste 15 retete, 3 blaturi si un pret unic de 21.9 lei, în evenimentul all-you-can-eat al anului. De luni până vineri, ...

Restaurantele dotate cu aparate profesionale au o eficienta mai buna pe termen lung
Restaurantele dotate cu aparate profesionale au o eficienta mai buna pe termen lung

Afacerile in domeniul alimentatiei publice sunt printre cele mai des intalnite start-up-uri, mai ales pe litoral si in statiunile de munte. De la o simpla unitate ce produse covrigi sau gogosi ...