Peste 1000 de clienti au testat preparatele Quasi Pronti in primele zile de la deschiderea restaurantului din Bacau

Peste 1000 de clienti au testat preparatele Quasi Pronti in primele zile de la deschiderea restaurantului din Bacau

Noul francizat al retelei de restaurante de tip fast-food Quasi Pronti are in plan deschiderea mai multor unitati in zona Moldovei. Reteaua de restaurante de tip fast-food Quasi Pronti a deschis pe 21 septembrie o noua unitate in franciza, la etajul doi al centrului comercial Arena Mall din Bacau.

Restaurantul are o suprafata de aproximativ 50 de metri patrati si deserveste întregul food court al centrului comercial. Noul fast-food a creat zece noi locuri de muncă. In primele zile de la deschidere peste 1.000 de clienti au testat preparatele Quasi Pronti. Cele mai solicitate feluri de mancare au fost penele tricolore cu ciuperci, smantana si sunca, lasagna bolognese si pizza Quatro Stagioni.

Sorin Mihaila, noul francizat al retelei Quasi Pronti, intentioneaza sa deschida si alte restaurante in viitor: „Locatia Quasi Pronti din Arena Mall Bacau este un prim restaurant din seria mai multor deschideri ce vizeaza toata zona de est a Moldovei, in orase precum Iasi, Piatra Neamt si Suceava. Suntem foarte optimisti in ceea ce priveste succesul acestui concept de restaurant atat timp cat majoritatea clientilor din aceasta zona este foarte familiarizata cu specificul si deliciile bucatariei italienesti.”

Tot in luna septembrie, Quasi Pronti va inaugura o locatie in Iulius Mall Cluj, iar pana la finalul acestui an compania va deschide alte doua restaurante, in centrul comercial AFI Palace Cotroceni din Bucuresti si in Ploiesti Shopping City. In prezent, Quasi Pronti are 7 locatii in Romania: in mall-ul Liberty Center din Bucuresti, in Maritimo Shopping Center din Constanta, in Atrium Mall Arad, in Iulius Mall Timisoara, in Promenada Mall Braila, in Lotus Center din Oradea si in Arena Mall din Bacau.

Deschiderea unui restaurant Quasi Pronti necesita o investitie de aproximativ 30.000 de euro, la care se adauga taxa de franciza de 10.000 de euro si 5.000 de euro taxa de training. Un restaurant Quasi Pronti poate fi deschis in maximum 2 luni, insa compania are si experienta deschiderii unei unitati in 9 zile. Potrivit reprezentantilor companiei, investitia poate fi recuperata in 1-2 ani de la demararea afacerii.

Franciza Quasi Pronti a fost adusa in Romania de Gabriela si Dan Gavojdea in anul 2008. Primul restaurant al retelei a fost deschis in mall-ul Liberty Center din Bucuresti. Compania a venit cu un nou concept de fast-food pe piata locala, oferind ca produse principale pastele, specialitatile din paste si pizza, toate pregatite rapid in fata clientului.

Primul restaurant Quasi Pronti a fost deschis in anul 1999, in orasul Aveiro din nordul Portugaliei, de catre familia Ribeiro. Francizorul portughez ofera francizatilor retetele dupa care sunt pregatite preparatele, retete care imbina influentele italiane cu cele braziliene, deprinse de familia Ribeiro in perioada in care a trait in Brazilia.



Utilaje, echipamente si accesorii horeca de ultima generatie, pentru afaceri de succes
Utilaje, echipamente si accesorii horeca de ultima generatie, pentru afaceri de succes

Dupa afacerile din comert, cele din horeca sunt probabil in topul popularitatii in zona de business din Romania. Includem aici atat partea de hoteluri, pensiuni si alte unitati turistice, cat mai ...

Cum sa alegi un restaurant pentru nunta
Cum sa alegi un restaurant pentru nunta

Alegerea unui restaurant / a unei sali de evenimente pentru nunta nu este deloc o misiune simpla. In orasul tau (sau in cel in care iti propui sa organizezi acest eveniment ...

Cheesy Bites Remix - un nou blat de pizza lansat de Pizza Hut
Cheesy Bites Remix - un nou blat de pizza lansat de Pizza Hut

Pizza Hut a lansat recent Cheesy Bites Remix, un nou tip de blat a cărui margine contine 24 de rulouri umplute cu brânză lava si asortate cu trei tipuri de arome ...

Detastaturizarea - cea mai recenta campanie Pizza Hut
Detastaturizarea - cea mai recenta campanie Pizza Hut

Pizza Hut lansează o campanie ce încurajează românii să redescopere bucuria meselor în oraş. Pornind de la o problemă reală și din ce în ce mai întâlnită, mâncatul deasupra tastaturii, campania ...

Pastreaza-ti nunta in amintire cu cel mai bun fotograf nunta
Pastreaza-ti nunta in amintire cu cel mai bun fotograf nunta

Multe din lucrurile de la nunta ta vor trece – muzica, tortul, florile – însa fotografiile vor rămâne pentru toată viața, așa că trebuie să acorzi o atenție deosebită când alegi ...

Restaurante Oro Toro by OSHO in Mega Mall si Baneasa Shopping City
Restaurante Oro Toro by OSHO in Mega Mall si Baneasa Shopping City

Luna aceasta, lantul de restaurante Oro Toro by OSHO deschide doua noi locatii in doua centre comerciale din Bucuresti – Mega Mall, la jumatatea lunii mai, si Baneasa Shopping City, la ...

Ultimele pregatiri in HoReCa pentru inceputul sezonului pe litoral
Ultimele pregatiri in HoReCa pentru inceputul sezonului pe litoral

Daca au trecut si Sarbatorile de Paste, inseamna ca luna mai este foarte aproape. In a doua parte din aprilie, administratorii de societati din industria HoReCa de pe litoralul romanesc fac ...

Hot Bucket de la KFC devine Bucket de bine, in beneficiul SOS Satele Copiilor Romania
Hot Bucket de la KFC devine Bucket de bine, in beneficiul SOS Satele Copiilor Romania

KFC lansează campania “Bucket de bine”, prin care va sustine bugetul anual al unei familii SOS din cadrul organizatiei SOS Satele Copiilor Bucuresti. Astfel, în perioada 1 martie - 31 decembrie, ...

Pizza Festival la Pizza Hut - in 2015, pentru al cincilea an consecutiv
Pizza Festival la Pizza Hut - in 2015, pentru al cincilea an consecutiv

Pizza Hut organizează, pentru al cincilea an consecutiv, Pizza Festival: peste 15 retete, 3 blaturi si un pret unic de 21.9 lei, în evenimentul all-you-can-eat al anului. De luni până vineri, ...

Restaurantele dotate cu aparate profesionale au o eficienta mai buna pe termen lung
Restaurantele dotate cu aparate profesionale au o eficienta mai buna pe termen lung

Afacerile in domeniul alimentatiei publice sunt printre cele mai des intalnite start-up-uri, mai ales pe litoral si in statiunile de munte. De la o simpla unitate ce produse covrigi sau gogosi ...