.

Blog de calator - Razvan Iancu

Mancare comandata online, chiar si cand te plimbi prin tara

Publicat la data de: 12-01-2015

Ultima editare in data de: 12-01-2015

Mancare comandata online, chiar si cand te plimbi prin tara Am descoperit recent platforma de comenzi online FoodPanda.ro, extrem de populara in Bucuresti si in alte orase mari. Partea buna este ca iti faci cont de utilizator intr-un singur loc si ai acces rapid la un numar foarte mare de restaurante si unitati de catering. Comanzi online si primesti livrarea repede si sigur, caci sistemul este bine conceput.

Indiferent daca vrei pizza, mancare chinezeasca, mancare mediteraneaza sau poate ceva fast-food, ai de unde alege. In multe orase exista deja multi furnizori inscrisi pe FoodPanda.ro, deci poti avea surpriza placuta de a descoperi nume cunoscute de la care poate deja ai comandat mancare. Ai acces la diversitate maxima, poti incerca branduri noi, gusturi noi.

FoodPanda.ro are si aplicatie pentru mobil, deci intri de pe smartphone, oriunde te-ai afla. Comanzi simplu si ai incredere ca vei fi satisfacut, pentru ca sunt inclusi doar furnizori bine selectati, cu notorietate pe piata. Foarte interesant este ca poti comanda mancare si atunci cand te plimbi prin tara. Sa presupunem ca esti in Constanta la mare, pe timp de vara. Nu mai trebuie sa cauti online companii de catering, intri in contul tau de pe FoodPanda.ro si descoperi rapid tot ce este mai bun in domeniu. La fel, poti comanda mancare cand vizitezi orasul Sibiu sau poate cand esti in trecere prin Cluj-Napoca sau Timisoara - doua frumoase orase din Transilvania. Mergi la sigur in orice moment.

Daca faci comanda pe FoodPanda.ro, faci si economii. Preturile practicate de furnizori sunt cele minime, adesea mai mici decat cele din meniul disponibil in locatiile lor fizice (in cazul brandurilor care ofera mancare si in regim de restaurant cu servire in locatie). Mai mult, pe Food Panda gasesti permanent promotii, preturile devenind si mai prietenoase.