.

Blog de calator -

Uvertura Mall din Botosani se deschide pe 29 martie 2013 cu evenimente, concursuri si premii

Publicat la data de: 28-03-2013

Uvertura Mall din Botosani se deschide pe 29 martie 2013 cu evenimente, concursuri si premii

Uvertura Mall se deschide publicului pe 29 martie, cu un grad de inchiriere de 91% si un calendar cu numeroase evenimente si promotii. Situata chiar in centrul orasului, Uvertura este singura dezvoltare de retail de tip mall din Botosani cu o suprafata totala de 32,000 mp, distribuiţi pe 6 niveluri, demisol, parter şi 4 etaje, incluzand si o parcare supra-etajata, cu peste 270 de locuri. Mall-ul are un mix de peste 80 de retaileri de prestigiu din domeniile fashion, divertisment si servicii.

Intre premierele pe care Uvertura Mall le ofera locuitorilor din Botosani se numara retailerii de fashion H&M, cu o suprafata de 1.575 mp, care se extinde pe doua etaje, Kenvelo, Lee Cooper, Go Sport, Steilmann, retailerul pentru copii Noriel si spatiile de joaca Trombi Jungle, Mischa Kids si Play Station Corner. Mall-ul va dispune de asemenea de o zona complexa de divertisment ce cuprinde restaurante, cafenele, bowling, billiard, casino, sport pub cu mese de tenis si darts si cinematograf multiplex cu 5 sali, cu un total de 450 de locuri, dintre care 3 sali cu sistem digital de proiectie 3D.

Printre retailerii care au unitati deschise la inaugurare se numara Carrefour, H&M, Go Sport, Lee Cooper, Kenvelo, Eponge, Jolidon, Sabrini, Beauty Mania. In decursul lunii aprile urmeaza deschiderea cinematografului digital Cine Grand, a clubului de bowling si biliard Chicago Club, a locului de joaca Trombi Jungle, a magazinului de jucarii Noriel si a brand-ului de incaltaminte CCC.

Suprafata de 15.000 mp inchiriabili ai Uvertura Mall este distribuita pe sase niveluri – demisol, parter si patru etaje. Parterul va fi ocupat de Carrefour Market, H&M, Kenvelo, Lee Cooper, Atlantis Gold, Orange, Beauty Mania, Pechora, punctul de distributie presa Monitorul si un punct de schimb valutar. Primul etaj gazduieste sectiunea de moda masculina si copii a magazinului H&M, brandurile de fashion si lenjerie Old School, Essenza, Eponge, Jolidon si magazinul de bijuterii Sabrini. Etajul 2 va cuprinde magazinele Dovani, Go Sport, Pandora, Optipalas, Charisma, CCC, Sense, Steilmann si Coax. La etajul 3 se vor regasi retaileri si servicii pentru copii: Mischa Kids, Noriel, Trombi Jungle, Sweets Shop, retailerii de moda si accesorii Moon Light, Ego Boutique, Next Level, Vertigo.

In zona acvariului, situat la etajul 3, se afla Navia Caffe si cinematograful multiplex Cine Grand. Al patrulea nivel al mall-ului va fi dedicat exclusiv divertismentului, cu o vasta zona de food court, ocupata de restaurante cu specific: romanesc, grecesc, turcesc, mexican si chinezesc, clubul de bowling si biliard Chicago Club si Play Station Corner.

Dezvoltarea unei zone ample de divertisment se incadreaza in strategia adoptata de Uvertura Mall de a se pozitiona drept locatie cheie in regiune, aducand permanent atractii noi si nume recunoscute pe segmentul de fashion si entertainment. Multiplexul care se va deschide in Uvertura se adreseaza atat locuitorilor din Botosani, cat si celor din Suceava, dat fiind faptul ca, in cele doua orase, optiunile de petrecere a timpului liber sunt destul de restranse si nu exista in prezent sali de cinema de ultima generatie.

Deschiderea Uvertura Mall va fi marcata de 3 zile de evenimente, vineri inaugurandu-se tombola Roata Culorilor, cu premii in valoare totala de 100,000 lei. Sambata distractia va fi asigurata de statui vii, spectacole de mima, demonstratii de magie, care vor face deliciul copiilor de toate varstele. Startul petrecerii se va da incepand cu ora 17:30, cu recitalul artistilor locali The Music Stage Band & Ana Maria si un super-concert Alex Velea, urmat de un show cu lasere. Duminica este ziua dedicata distractiei in familie, cu piese de teatru pentru copii, lansarea expozitiei de pesti si serpi exotici, iar de la ora 16:00, concertele Mircea Baniciu, Cosmin Vaman si Alexandra Andrei. Botosanenii vor avea parte de asemenea de 10.000 de premii sub forma de vouchere de cumparaturi cu valori cuprinse intre 5 si 50 lei din partea Eponge, Lee Cooper, Kenvelo, Go Sport, Home Sweet Home, etc.

“Salut deschiderea Uvertura Mall, la fel cum salut orice investitie de acest gen, care creeaza locuri de munca, in Botosani. Dincolo de facilitatile de divertisment, spatiile moderne de shopping, posibilitatile de petrecere a timpului liber impreuna cu familia, cred ca cel mai important beneficiu al botosanenilor il reprezinta locurile de munca ce se vor crea aici.
Îi felicit pe investitori pentru această reusită si adresez un mesaj către toti ceilalti antreprenori din municipiu, din judet sau de oriunde din tară si din afara tării: orice proiect care creează locuri de muncă se va bucura de tot sprijinul Primăriei si al meu personal.” a declarat Ovidiu Portariuc, primarul municipiului Botosani.

“Uvertura, primul mall modern din oras si din imprejurimi, rezultatul unei investitii de 27 milioane Euro, reprezinta o promisiune implinita pentru Botosani. Mall-ul isi respecta angajamentul de a oferi botosanenilor o alternativa de retail modern, cu branduri contemporane, prezente pentru prima data pe piata locala si cu un concept unic de divertisment, ce cuprinde primul cinema multiplex, numeroase restaurante si cafenele si un club de bowling si billiard care poate gazdui competitii la nivel European” a declarat Danut Prisecariu, proprietarul mall-ului.

“Suntem bucuroşi să putem aduce clienţilor noştri din Botoşani modă şi calitate la cel mai bun preţ. În noul nostru magazin clienţii vor putea alege dintr-o gamă variată de modele, în linie cu cele mai noi tendinţe ale modei internaţionale. Colecţiile noastre se adresează atât doamnelor cât şi domnilor, dar şi tinerilor şi copiilor. Suntem convinşi că noul magazin H&M va răspunde chiar şi celor mai exigente asteptări şi va deveni în scurt timp locaţia preferată a pasionaţilor de modă şi stil din Botoşani.'', a declarat Andreia Urzică, PR Manager H&M România.

“Realitatile sociale actuale ne obliga sa oferim o atentie crescuta modului in care gestionam timpul si banii pe care ii avem la dispozitie. Parteneriatul dintre Uvertura Mall si Carrefour Romania vine astfel in sprijinul botosanenilor, concentrand intr-un singur loc spatii de agrement moderne si un supermarket Market pentru cumparaturile de zi cu zi. Modelul comercial al noului supermarket se axează pe o gamă larga de produse, iar oferta include peste 1.000 de articole marca proprie Carrefour cu minim 20% mai ieftine ca marcile nationale." Romeo Radu, a declarat Romeo Radu, Manager regional supermarketuri Carrefour.

“Deschiderea magazinului GO Sport din Botosani, afiliat la reteaua de peste 177 magazine a unuia dintre cei mai importanti retaileri francezi de articole sportive din lume, face parte din planul nostru ambitios de dezvoltare si ne apropie mai mult de principalul obiectiv, acela de a ne plasa in randul principalilor jucatori de profil din Romania. Vom pune la dispozitia clientilor nostri o gama de produse ingloband tehnologii inovatoare si materiale de cea mai buna calitate, totul la un pret accesibil. Oferta de produse este formata din mărcile proprii GO Sport precum si o selecţie din cele mai renumite branduri internaţionale, cum ar fi: Adidas, Nike, Puma, Arena, Columbia, Ellesse, Kappa, North Face, Quiksilver, Reebok, Roxy, Speedo s.a”, a declarat Marian Cioceanu, Brand Director Go Sport.

Uvertura Mall este rezultatul unei investitii de 27 milioane € realizate de compania dezvoltatoare S.C. MOLDOVA UNIVERSAL S.A., o societate cu capital românesc integral, prezentă pe piaţă din anul 1991. Mall-ul reprezinta cea mai mare investitie imobiliara din regiune si prima dezvoltare de retail deschisa in Romania in 2013. Centrul comercial va gazdui retaileri nationali si internationali, alaturi de o multitudine de operatori locali, creand aproximativ 1.000 de locuri de munca, intr-unul dintre judetele cu cea mai inalta rata a somajului din Romania. Compania internationala de consultanta imobiliara DTZ Echinox asigura serviciile de property management pentru mall. Compania are in administrare spatii de peste 150,000 mp de retail modern.

Tags:



Revelion 2017 - Un An Nou de 4 Stele la Hotel Iaki
Revelion 2017 - Un An Nou de 4 Stele la Hotel Iaki
 Un An Nou de 4 Stele la Hotel IAKI Pachet cazare 3 nopti ( in perioada - 30 Decembrie 2016 – 2  Ianuarie 2017) Pachetul include: 3 nopti de cazare All inclusive ...
Pachet Spa Romantic
Pachet Spa Romantic
 O evadare binemeritata din cotidian pentru tine si persoana speciala.    Alege un sejur de toamna la Marea Neagra!   Pachetul include:   - 2 nopti de cazare cu mic dejun   - Acces IAKI SPA pentru: piscina interioara, ...
Pachet Vinoterapie
Pachet Vinoterapie
  Descopera vinoterapia „cheia tineretii” - cea mai recenta moda in materie de tratamente de infrumusetare. Terapia prin vin constituie o adevarata bariera impotriva radicalilor liberi si a ridurilor, protejeaza fibrele de elastina ...
Pachet Voyage D\'Harmonie
Pachet Voyage D\'Harmonie
Voyage d'Harmonie - O calatorie pe taramul armoniei, al echilibrului si plenitudinii Pachetul include: - 2 nopti de cazare cu mic dejun - Acces IAKI Spa pentru: piscina interioara, sauna, Jacuzzi, fitness, dus emotional, ...
Pachet Purify your Body
Pachet Purify your Body
 Purify your body Descopera metoda perfecta pentru detoxifiere, regenerare, slabire si relaxare! Daca iubesti corpul si alegi sa ai grija de el, purificarea si echilibrarea naturala a trupului, dar atingerea starii de bine sunt acum ...
Beneficii pentru turistii romani in 40 de orase din lume, prin platforma Priceless.com dezvoltata de MasterCard
Beneficii pentru turistii romani in 40 de orase din lume, prin platforma Priceless.com dezvoltata de MasterCard
În premieră natională, MasterCard anuntă lansarea platformei www.priceless.com posesorilor de carduri MasterCard si Maestro din România. Astfel, începând cu luna noiembrie, acestia pot beneficia de avantaje si privilegii în cele mai ...
...
Revelion Exclusiv 2016- Hotel IAKI, Mamaia
Revelion Exclusiv 2016- Hotel IAKI, Mamaia
 Revelion exclusiv la Hotel Iaki- Un An Nou de 4 Stele Pachet 3 nopti (31 Decembrie 2015 – 3 Ianuarie 2016) Pachetul include:   3 nopti de cazare All Inclusive ( mic dejun, pranz, cina, ...
Smartphone-ul LG G Flex2 este disponibil la pre-comanda, pentru toti utilizatorii Vodafone
Smartphone-ul LG G Flex2 este disponibil la pre-comanda, pentru toti utilizatorii Vodafone
Utilizatorii Vodafone Romania pot inregistra pre-comenzile pentru noul LG G Flex2. Noul smartphone este disponibil la pre-comanda online, impreuna cu abonamentul RED 39, la pretul de 199 euro (TVA inclus). Utilizatorii ...
Mancare comandata online, chiar si cand te plimbi prin tara
Mancare comandata online, chiar si cand te plimbi prin tara
Am descoperit recent platforma de comenzi online FoodPanda.ro, extrem de populara in Bucuresti si in alte orase mari. Partea buna este ca iti faci cont de utilizator intr-un singur loc si ...