Blog de calator -
Sucul de mere Fangaro Natural, disponibil in tot mai multe locatii HoReCa
Publicat la data de: 04-02-2016
Marca Fangaro Natural, care cuprinde sucuri naturale 100% din mere stoarse direct (fara concentrat si fara aditivi de orice fel) este in plin proces de dezvoltare a retelei de parteneri la nivel national, in special in mediul HoReCa. Sucul este apreciat de tot mai multi consumatori, pe masura ce acestia descopera sucul in retail. Fangaro Natural este disponibil in sticle de 0,33 l, dar si in recipiente bag-in-box de 3 l, 5 l si 10 l, potrivite in special pentru consumul acasa, in familie. Toate ambalajele sunt de cea mai buna calitate, astfel ca sucul (desi natural 100% si pasteurizat la temperatura medie) are termen de valabilitate de 12 luni.
Spre deosebire de unele branduri concurente care folosesc fructe din diverse surse (inclusiv din import), Fangaro utilizeaza mere din livada proprie a producatorului. Astfel, poate garanta ca acestea sunt recoltate in bune conditii, cat mai natural cu putinta. http://www.fangaro.ro/www.fangaro.ro/ este astfel 100% romanesc, chiar daca este produs cu echipamente performante din Italia si Germania (tari unde aceasta industrie este extrem de dezvoltata). Fangaro este produs in Garoafa, judetul Vrancea, fiind distribuit initial in special in zona apropiata.
Acum, sucul Fangaro devine disponibil in tot mai multe locatii din Focsani, Buzau si Bucuresti, urmand sa fie prezent in perioada urmatoare si in locatii din Constanta. Potentialul este mare pe segmentul HoReCa din judetul Constanta, mai ales ca se apropie vara, deci sezonul estival pe litoralul romanesc. Cei care doresc sa cumpere produse Fangaro o pot face online, pe www.fangaro.ro, iar reprezentantii unitatilor HoReCa si de retail pot face comenzi inclusiv de la distribuitorii locali din Bucuresti si Constanta - informatii in acest sens fiind disponibile tot pe website-ul producatorului.