.

Blog de calator -

Bilete la evenimentele lunii mai 2012, disponibile prin G-Ticket in magazinele Germanos

Publicat la data de: 03-05-2012

Bilete la evenimentele lunii mai 2012, disponibile prin G-Ticket in magazinele Germanos

Luna mai 2012 aduce evenimente diverse, concerte uimitoare şi formaţii celebre. "Este imposibil să te plictiseşti, cât timp spectacolele de jazz, rock, balet sau circ te aşteaptă toată luna, iar biletele lor sunt accesibile prin intermediul serviciului G-Ticket de la Germanos", subliniaza reprezentantii companiei.

Unul dintre cele mai interesante evenimente ale acestei luni va avea loc chiar de 1 mai, la Sala Palatului. Circul Naţional din China, pentru prima data în România, vă aşteaptă cu un spectacol unic, diferit de altele din această categorie, datorită faptului că artişti, actori celebri şi personalităţi ale operei chineze vor performa alături de gimnaşti, oferind o perspectivă alternativă la ceea ce publicul este obişnuit să vadă la un astfel de eveniment.

Iubitorii de balet din toată ţara se pot bucura de unul dintre cele mai romantice spectacole de balet, Giselle, în: Galaţi (Teatrul Muzical Nae Leonard, pe 2 mai), Constanţa (Casa de Cultură a Sindicatelor, pe 4 mai), Sibiu (Casa de Cultură a Sindicatelor, pe 5 mai), Timişoara (Filarmonica Banatul Timişoara, pe 6 mai), Piteşti (Casa de Cultură a Sindicatelor, pe 7 mai), Oradea (Casa de Cultură a Sindicatelor, pe 8 mai), Bucureşti (Sala Palatului, pe 11 mai), Iaşi (Casă de Cultură a Studenţilor, pe 13 mai) şi Târgu Mureş (Filarmonica de Stat Târgu Mureş, pe 14 mai).

Pentru o ieşire în oraş, puteţi alege Jukebox, pentru concertul Reloaded: Claudiu Mirea, Vlad Stoia, Mihai Popistasu, Florin Iordache (4 mai), Atelierul de Producţie, pentru DJ Jazzy Jeff & Skillz, pe 5 mai sau Kulturhaus pentru Bohren & Der Club Of Goren (12 mai).

Pe 10 mai, la Sala Radio, va performa Nik Bartsch's Ronin, unul dintre cele mai interesante grupuri ale jazz-ului european. Jazz-ul va fi sărbătorit pe 10 mai şi la Sibiu, cu ocazia Sibiu Jazz Festival 2012, care va fi organizat in Piaţa Mică. Pe 12 mai, festivalul va continua la Sala Thalia şi pe 13 mai la Clubul Uniunii.

Mai puteţi merge şi la The Silver Church, la Krypton Reunion (10 mai), sau la Umbra et Imago (pe 30 mai). Dacă vă place muzica rock, alegeţi concertul Apocalyptica, care va avea loc pe data de 13 mai, la Arenele Romane.

Sala Palatului găzduieşte luna aceasta diverse evenimente: un concert Paul Young, pe data de 20 mai, spectacolul Lacul Lebedelor, pe 22 mai, concert Tudor Gheorghe - Vremea Nemaniei, pe 23 mai şi un spectacol Gheorghe Zamfir & Midiri Franco pe data de 29 mai.

Pink Martini este din nou în România pentru un concert extraordinar. Trupa va performa atât în Bucureşti, pe 25 mai, la Sala Palatului, dar şi în Timişoara, la Sala Olimpia, pe 28 mai.

Trupa Vama va lansa noul şi mult aşteptatul album, la Sala Palatului, pe 25 mai, iar Mandinga îşi sărbătoreşte aniversarea cu un concert şi un nou album, pe 31 mai, la Grădina de Vară Herăstrău.

Şi, în final, luna mai este ocazia perfectă de a achiziţiona din timp bilete la unul dintre cele mai aşteptate concerte ale verii, Linkin Park, care va avea loc pe 6 iunie la Romexpo.

Detalii suplimentare despre evenimentele lunii mai, la care biletele pot fi achiziţionate prin intermediul G-ticket, sunt disponibile în toate magazinele Germanos din ţară, precum şi pe site-ul Eventim.

G-ticket este un serviciu lansat de Germanos în urmă cu aproape 4 ani, în parteneriat cu Eventim – cel mai important jucător european de pe piaţa de ticketing a spectacolelor live şi de entertainment.

Alături de produsele telecom şi produse digitale asociate, gama de servicii oferită de Germanos Telecom România include: G-Garanţie pe viaţă – garanţie pe toată durata utilizării telefonului mobil, G-agenda plus – transferul conţinutului multimedia dintr-un telefon mobil în altul, G-service tehnic, G-plata facturilor – pentru serviciile COSMOTE, Zapp, Romtelecom şi NextGen, G-creditare – posibilitatea achiziţionării produselor în rate sau G-ticket – bilete la marile evenimente, G-precomandă – oferă în avanpremieră cele mai noi produse de telefonie.

În România, GERMANOS este prezent din 1996, devenind principala reţea de retail şi distribuţie de produse şi servicii de telefonie mobilă.

Tags:



Revelion 2017 - Un An Nou de 4 Stele la Hotel Iaki
Revelion 2017 - Un An Nou de 4 Stele la Hotel Iaki
 Un An Nou de 4 Stele la Hotel IAKI Pachet cazare 3 nopti ( in perioada - 30 Decembrie 2016 – 2  Ianuarie 2017) Pachetul include: 3 nopti de cazare All inclusive ...
Pachet Spa Romantic
Pachet Spa Romantic
 O evadare binemeritata din cotidian pentru tine si persoana speciala.    Alege un sejur de toamna la Marea Neagra!   Pachetul include:   - 2 nopti de cazare cu mic dejun   - Acces IAKI SPA pentru: piscina interioara, ...
Pachet Vinoterapie
Pachet Vinoterapie
  Descopera vinoterapia „cheia tineretii” - cea mai recenta moda in materie de tratamente de infrumusetare. Terapia prin vin constituie o adevarata bariera impotriva radicalilor liberi si a ridurilor, protejeaza fibrele de elastina ...
Pachet Voyage D\'Harmonie
Pachet Voyage D\'Harmonie
Voyage d'Harmonie - O calatorie pe taramul armoniei, al echilibrului si plenitudinii Pachetul include: - 2 nopti de cazare cu mic dejun - Acces IAKI Spa pentru: piscina interioara, sauna, Jacuzzi, fitness, dus emotional, ...
Pachet Purify your Body
Pachet Purify your Body
 Purify your body Descopera metoda perfecta pentru detoxifiere, regenerare, slabire si relaxare! Daca iubesti corpul si alegi sa ai grija de el, purificarea si echilibrarea naturala a trupului, dar atingerea starii de bine sunt acum ...
Beneficii pentru turistii romani in 40 de orase din lume, prin platforma Priceless.com dezvoltata de MasterCard
Beneficii pentru turistii romani in 40 de orase din lume, prin platforma Priceless.com dezvoltata de MasterCard
În premieră natională, MasterCard anuntă lansarea platformei www.priceless.com posesorilor de carduri MasterCard si Maestro din România. Astfel, începând cu luna noiembrie, acestia pot beneficia de avantaje si privilegii în cele mai ...
...
Revelion Exclusiv 2016- Hotel IAKI, Mamaia
Revelion Exclusiv 2016- Hotel IAKI, Mamaia
 Revelion exclusiv la Hotel Iaki- Un An Nou de 4 Stele Pachet 3 nopti (31 Decembrie 2015 – 3 Ianuarie 2016) Pachetul include:   3 nopti de cazare All Inclusive ( mic dejun, pranz, cina, ...
Smartphone-ul LG G Flex2 este disponibil la pre-comanda, pentru toti utilizatorii Vodafone
Smartphone-ul LG G Flex2 este disponibil la pre-comanda, pentru toti utilizatorii Vodafone
Utilizatorii Vodafone Romania pot inregistra pre-comenzile pentru noul LG G Flex2. Noul smartphone este disponibil la pre-comanda online, impreuna cu abonamentul RED 39, la pretul de 199 euro (TVA inclus). Utilizatorii ...
Mancare comandata online, chiar si cand te plimbi prin tara
Mancare comandata online, chiar si cand te plimbi prin tara
Am descoperit recent platforma de comenzi online FoodPanda.ro, extrem de populara in Bucuresti si in alte orase mari. Partea buna este ca iti faci cont de utilizator intr-un singur loc si ...